Kendte27. april 2022

Al Pacino fejrer sin 82 års fødselsdag med sin 28-årige kæreste

“The Godfather”-skuespilleren Al Pacino viste sin nye 54 år yngre kæreste frem til sin fødselsdag
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.4778893w.jpg
 Foto: AOP

I søndags blev de to turtelduer spottet på en restaurant, hvor de sammen med familie og venner fejrede skuespillerens 82 års fødselsdag.

Og det er noget af et umage par, vil nogen mene. I hvert fald er aldersforskellen til at se, når den 82-årige dukker op med sin 28-årige kæreste Noor Alfallah. De kom begge til fødselsdagen med matchende sorte outfits, skriver Daily Mail.

Datet andre kendisser

Men man må gå ud fra, at aldersforskellen ikke er nok til at genere den unge kvinde, der også tidligere er set med lidt ældre kendte mænd.

Hun har blandt andet datet den 50 år ældre Mick Jagger og har tidligere været sat i forbindelse med Clint Eastwood på 91, skriver flere medier.

Selv har Pacino også en forkærlighed for yngre kvinder, og den sidste kæreste, inden Noor, var den israelske skuespiller Meital Dohan. De to gik fra hinanden, da hun var 40, og han var 79.

Set sammen før

Det er dog ikke første gang, det forelskede par er ude sammen.

Tidligere er de to set sammen på restaurant med nogle venner, hvor skuespillerkollegaen Jason Mamoa postede et billede, hvor Al Pacino og hans kæreste begge var på.

Dengang var der dog ikke nogen, der studsede over de to og deres relation, da al opmærksomheden var på, at Al Pacino har beskyttet sin iPhone med et Shrek-mobilcover.

https://imgix.seoghoer.dk/momoa1_0.png
 Foto: Instagram, Jason Momoa

Parrt er spottet sammen før på restaurant, men coveret løb med al opmærksomheden. Foto: Instagram/ Jason Mamoa

Sponsoreret indhold