Al Pacino med ny, yngre kæreste

Al Pacino er 78. Kæresten er 39.

Al Pacino er 78. Kæresten er 39.

Foto: Mega

 
 
"Godfather"-stjernen Al Pacino er forelsket igen.
 
Det skriver Page Six.
 
 
Det er den 39-årige, israelske skuespillerinde Meital Dohan, der er blevet udpeget som den nye kvinde i Pacinos liv.
 
Dermed har den 78-årige Hollywoodstjerne fundet en kvinde, der er halvt så gammel som han selv.
 
Dohan er dog noget ældre end Pacinos tre børn, som han fik i en sen alder.
 
Han har datteren Julie på 28 fra forholdet til sin tidligere skuespil-coach, Jan Tarrant og tvillingerne Anton og Olivia fra forholdet til Beverly d'Angelo. Al Pacino har aldrig været nogen kostfornægter hvad angår kvinder, men har aldrig været gift.
 
 
Kilder tæt på det nye par fortæller, at alt går godt.
 
- De er meget lykkelige, siger en kilde til Page Six.
 
Parret har angiveligt været kærester nogle måneder og er blandt andet blevet set sammen i Los Angeles, hvor Al Pacino i løbet af sommeren har arbejdet på Quentin Tarantinos kommende film "Once upon a time in Hollywood", hvor også Leonardo DiCaprio og Brad Pitt medvirker. 
 
Al Pacino havde tidligere et længere forhold til Lucila Sola, der er mor til 21-årige Camila Morrone, der dater den 43-årige Leonardo DiCaprio, der tidligere var sammen med danske Nina Agdal.
 
Måske Al Pacino er blevet inspireret af sin yngre kollega DiCaprio, der også har en kæreste, der er halvt så gammel som han selv.
 
I begyndelsen gik parret stille med dørene.
 
- De ville gerne holde det privat i begyndelsen af forholdet, men nu forsøger de ikke at holde det hemmeligt længere og er begyndt at vise sig ude sammen, siger kilden til Page Six.
 
De er blandt andet blevet spottet under en romantisk middag på Los Angeles-restauranten "Dan Tana's" og har også kissemisset på andre hyggelige LA-spisesteder, mens Al Pacino har filmet i byen.
 

Al Pacinos nye kæreste, Meital Dohan. (Foto: Mega)
 
 
Meital Dohan er bedst kendt for sin rolle som  Yael Hoffman i TV-serien "Weeds" og har ifølge film-sitet IMDB været nomineret til to israelske "Oscar"-priser.
 
Al Pacino har vundet en enkelt ægte Oscar for bedste mandlige hovedrolle.
 
Det var for filmen "Scent of a Woman" fra 1992.
 
 
Før da havde han været nomineret hele syv gange uden at stryge helt til tops. Du kan se alle Al Pacinos priser og nomineringer her
 
Næste år har han 50 års jubilæum som filmskuespiller, hvor både føromtalte  "Once upon a time in Hollywood" og "The Irishman" har premiere. Sidstnævnte film er Martin Scorseses længe ventede film med både Robert De Niro og Al Pacino i hovedrollerne. Al Pacino spiller rollen som fagforeningsbossen Jimmy Hoffa.
 
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close