Vildt coke-orgie: Så langt ude var Casper C

Livet har taget en voldsom drejning for 52-årige Casper Christensen, der er blevet kristen, veganer og helt stoffri. Stofferne var ellers en stor del af hans liv i en periode, efter han havde mødt sin nuværende kone, 34-årige Isabel.

I bogen ”Casper”, som lige er udkommet, fortæller en af komikerens festvenner om, hvor voldsomt Christensen kunne tage for sig af retterne. Det skete under en forlænget weekendtur til New York i 2015, hvor i alt fire venner var ude for at give den hele armen.

Allerede torsdag begyndte forsamlingen at tage coke og mdma, og der blev ikke sovet, før kalenderen viste fredag, og festen fortsatte på en trestjernet Michelin-restaurant, hvor blev smidt ud, da Casper i sine kokain-vildelser begyndte at se kakerlakker.

Artiklen fortsætter under billedet...

Så er sønnen Cooper kommet på Casper Christensens underarm.

Casper Chrisensen pakker ikke tingene ind i sin nye bog. Foto: Aller Media

Senere samme aften måtte de ringe efter flere stoffer for at holde sig i gang.

- Pusheren, som på ret kort tid havde solgt mig i nærheden af tredive gram kokain, blev reelt bekymret og fortalte, at der rundt om hjørnet lå et lille marokkansk sted, hvor man kunne sidde på bløde puder og drikke myntete, og jeg sagde, at alt var o.k., og at han bare skulle stikke mig stofferne, fortæller Caspers ven, ”Onkel Yes” i bogen.

Også lørdagen blev vild, ikke mindst fordi selskabet mødte en modefotograf, som mente, at de lignede nogle, der trængte til ”Manhattan”. Altså særlig fin og dyr kokain.

Artiklen fortsætter under billedet...

Casper Christensen har levet et vildt liv og fyldt sig med alskens usunde sager (og ikke kun McDonald's). Foto: Mikael Rieck

- Casper var meget glad for posen med Manhattan. Blodet løb fra hans næse. ’Du skal stoppe nu, Casper. Stop!’ ’Hey, jeg har styr på det.’ ’Det har du ikke. Stop så. Nu tager vi det fra dig,’ fortæller vennen.

Først om søndagen sluttede cokefesten, og vennerne drog tilbage til København.

- Jeg kan ikke huske så meget fra den tur, men den repræsenterer et koncentrat af dét liv, og kort tid efter fandt jeg ud af, at jeg ikke kunne mere, fortæller Casper Christensen i biografien, der er skrevet af forfatteren Martin Kongstad.

I bogen afslører Casper Christensen masser af detaljer fra sit privatliv – blandt andet hvordan han var sine kærester utro, og at han har været i særlig terapi, hvor han har taget mdma, og at det hjalp ham med at kvitte alle andre stoffer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close