Kendte 1. december 2021

Afdødes familier til Travis Scott: Nej tak!

Efter de tragiske begivenheder der skete til Astro Festival har rapperen Travis Scott tilbudt flere af de afdødes familier at betale for begravelsesomkostninger
Foto: MEGA

Af Andrea Bang Uggerly

14-årige John Hilgert og den 27-årige Danish Baigs familier afslår Travis' tilbud, hvor en af familierne udtrykker, at det er ligesom et slag i ansigtet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi modtog et skriftligt tilbud fra Travis Scotts advokat Dan Petrocelli, der indikerede, at han ville betale $7.500 i begravelsesomkostninger, og mine klienters svar er at afvise det, fortæller advokaten Michael Lyons som repræsenterer Baigs familie i en retssag mod Travis.

Lyons siger, at grunden til at Baig-familien ikke vil have Travis i nærheden af deres søns begravelse og tilføjer så - "Du kan udlede, at når en forælder skal begrave deres barn, er de ikke rigtig er interesserede i mennesker, der evt. har medvirket til, at det har været involveret."

Hilgerts familie er i en lignende retssag mod Travis, deres advokat Ditto fra Mithoff-advokatfirmaet har endnu ikke forklaret grunden til afvisning af tilbuddet, eller hvorvidt tilbuddet også var på $7.500.

Lyons siger, at familien håber fremadrettet at få en lovgivning reform, så dette aldrig kan ske igen.

Sponsoreret indhold