Kendte21. maj 2023

Ærlige Ditte Ylva Olsen: Jeg vil rigtig gerne ha’ børn

Den 46-årige skuespiller vil gerne være mor – men det skal ikke være alene
Ditte Ylva
Ditte Ylva Olsen, 46, drømmer om at blive mor en dag – men hun vil ikke være singlemor.
 Foto: Birger Storm

LÆS OGSÅ: Ditte Ylva flytter snart: Mærker singlelivet

I efteråret blev hun single, da hun og Jon Cetti gik fra hinanden – og selv om hun har rundet de 46, drømmer Ditte Ylva Olsen stadig om at blive mor en dag.

– Jeg vil også rigtig gerne have børn, men jeg har ikke lyst til at få dem alene. Jeg har lyst til at have en familie, for børn skal ikke bare være for min skyld, det skal også være for deres egen skyld, fortæller hun til ugebladet Søndag.

Hurtigt videre

Mens hendes tre yngre søskende har partnere og børn, har det for Ditte Ylva Olsen ikke været planen at stifte familie – men heller ikke været noget, hun bevidst har fravalgt.

– Jeg har været vild og udadsøgende, har rejst meget, flyttet meget, boet mange steder, været meget lidt konform og har skiftet kærester ud hurtigt. Der er en eller anden uro i mig, lyder det ærligt til Søndag.

Ditte Ylva og Jon Bojsen Cetti
”Julehjertets hemmelighed”-stjernens seneste forhold var til Jon Cetti. De gik fra hinanden sidste år.

En stoledans

Skuespilleren var 35 år, da hendes forrige langvarige forhold endte.

- (...) og faktisk sagde flere af mine veninder: ”Jamen alle de gode er jo taget!”, så jeg var sådan, ”nej nu må I kraftedeme slappe af”. Jeg havde ikke fattet, at det var en stoledans, for jeg havde aldrig haft svært ved at møde dejlige mænd. Altså det havde man da ikke svært ved i 20’erne, vel? Der var hele tiden udskiftning. Man vadede ligesom bare fra det ene forhold til det andet, siger hun til ugebladet.

Men efter Ditte Ylva kom ud af sit forrige forhold, har hun erfaret, at det ikke længere var, som det før havde været.

Sponsoreret indhold