Kendte6. oktober 2022

Hårdt brud: Ditte Ylva og kæresten er gået fra hinanden

Efter tre år som par vælger Ditte Ylva og nu ekskæresten Jon Bojsen Cetti at gå fra hinanden. Selv skriver skuespilleren, at det har været hårdt og gjort ondt at tage den beslutning
Ditte Ylva
Ditte Ylva og Jon Bojsen Cetti nåede at være kærester i omkring tre år.
 Foto: Dan Mariegaard

For bare to måneder siden var Ditte Ylva og kæresten Jon Bojsen Cetti på den røde løber til premiere på serien "House of the Dragon", og her så alt ud til være godt.

Nu har parret meldt ud, at de er gået fra hinanden.

– Vi har givet slip på hinanden. Og vil ikke prøve at bilde nogen ind, at det ikke har gjort ondt og været hårdt, inden vi kom til den konklusion, skriver skuespilleren til et billede af hende og Jon.

Bruddet har taget hårdt på både Ylva og hendes nu forhenværende kæreste.

– For vi ville virkelig gerne, og vil altid have hinanden et særligt sted i hjertet. Men nu er det sådan, og det er også godt, slår Ditte fast.

De to har været kærester i tre år, og i to af dem har de boet sammen. Hvordan de løser boligsituationen, står der intet om i Instagram-opslaget.

Jon Bojsen Cetti bekræfter også bruddet på sin offentlige Instagram-profil.

– Ditte og jeg har besluttet at gå fra hinanden. Det er på mange måder et stort tab og en stor sorg. Også i forhold til alle de skønne, dejlige mennesker omkring os, skriver han.

Det er tydeligt at mærke, at parret går fra hinanden på god fod.

Jon slår fast, at de begge ønsker hinanden alt det bedste på deres videre færd i livet.

– Vi ønsker hinanden alt det bedste i verden, og vil altid have en del af hinanden med os i vores liv. Ditte, du er et fantastisk menneske, slutter han sit opslag af.

Sponsoreret indhold