Kendte23. marts 2021

Ærlig Mads Steffensen taler ud: Derfor droppede jeg DR

Radio- og tv-værten fortæller nu, hvorfor han valgte at stoppe hos DR
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med sit exit forlod han flere seer- og lyttermagneter som "Kender Du Typen?", "Fællessang" og "Alle mod 1", og udadtil var det måske svært at forstå, at den 50-årige journalist forlod DR-skibet, når karrieren kørte som på skinner.

I podcasten "Fries Meet Guys" fortæller Steffensen nu om sit opsigtsvækkende karrierevalg.

- Det kan godt være, der var mange, der synes, det var underligt at forlade alt det dér for noget helt andet, men jeg synes, jeg var... omend ikke færdig, så var jeg i hvert fald mæt af de ting, jeg havde prøvet, fortæller han og fortsætter:

- Jeg synes, jeg havde nået alle mine mål, og jeg havde fået opfyldt alle mine drømme, og jeg synes også, det er lidt et problem, hvis man får spørgsmålet: "Hvad går du og drømmer om?" og ikke rigtig kan finde på noget.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/monopolet_7.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Mads Steffensen laver nu podcasten "Mads og A-holdet". Foto: Martin Høien

Nu laver Mads Steffensen podcasten "Mads og A-holdet", og selvom konceptet virker velkendt, så fortæller den rutinerede radio- og tv-vært, at podcastformatet kan noget andet.

- Jeg har jo altid haft en Radioavis eller nyheder, jeg skulle nå, hver hele og halve time, som har gjort, at noget skulle slutte på et tidspunkt, for at vi kunne nå det hele, forklarer han og fortsætter:

- Der er nogle nyheder, der ikke kan flyttes, og jeg har prøvet at flytte nyhederne, jeg var trods alt ikke stor nok til, at jeg kunne fjerne dem, siger han med et grin.

- Men nu kan man jo rulle lidt længere og gøre det færdigt, og noget kan vare 12 minutter eller seks minutter, hvis der ikke er mere, og det er tit, når vi tror, vi er færdige, at man lige tager en runde mere. Der sker ét eller andet, slår han fast i podcasten.

Sponsoreret indhold