Kendte11. januar 2021

Her er Mads Steffensens' første panel

Hella Joof, Søren Pind og Sofie Linde er Mads Steffensens første gæster i podcasten "Mads og A-holdet" på fredag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190617_o2q8807.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Mads Steffensen har sikret sig et stjernehold til premieren af sit nye radioprogram, “Mads og A-holdet”.

Det afslører han nu.

Det første “hold”, der erstatter Mads’ gamle monopol på fredag på podcast-platformen Podimo bliver: Søren Pind, Sofie Linde og Hella Joof.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/zulu_comedy_galla_2020_tsl_20200826_0202.jpg

Sofie Linde, 31, bliver en del af panelet i den første udgave af "Mads og a-holdet." Foto: Thomas Laursen

- Jeg ville have nogen, der havde noget power, og det synes jeg, de her har. Søren var jo med i det første program, vi lavede tilbage i 2003. Der fandt jeg denne her småirriterende bygge og teknik-borgmester i København. Og jeg synes, han var pissespændende. Og Hella tror jeg har været med siden 2006 eller 2005 måske. Og så Sofie er bare fantastisk, modig og sej. Et forbillede som rigtig mange kan lære noget af. Og så er hun først og fremmest en ung, højgravid kvinde lige nu, siger Mads til SE og HØR.

Lyttede med

Han kunne alligevel ikke lade være med at lytte til den første udgave af “Sara og monopolet” på P4 i sidste uge, der havde Lars Løkke, Søren Rasted og Cecilie Beck med som panel.

- Jeg lytttede lige halvanden time i starten. Men jeg vil helst ikke sige så meget om det. Sara er min ven, og jeg ønsker hende held og lykke. Hun har fået en fantastisk mulighed og et fantastisk program, siger han.

Ny fremtid

Udover “Mads og A-holdet” skal Steffensen også finde ud af, hvad han ellers skal lave efter sit DR-exit.

- Men jeg skal jo også finde ud af, hvad jeg ellers skal lave, når jeg ikke skal lave Fællessang og Kender du typen og Alle mod én og alt det der, siger Mads.

Sponsoreret indhold