Kendte13. maj 2020

Adele er pinlig over sit omfattende vægttab

32-årige Adele har høstet ros og likes for sit nye udseende, men selv har hun angiveligt svært ved at forholde sig til de store forandringer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_3_0.jpg
 Foto: MEGA, Adele/Instagram

Det kan være svært at forstå, at den 32-årige verdensstjerne Adele ikke bobler over at selvtillid og stolthed efter at have væltet internettet med et fejende flot fødselsdagsselfie i forrige uge.

For den berømte sangerinde har det tværtimod været vanskeligt at vænne sig til opmærksomheden. Det skriver Heatworld, der har talt med en kilde tæt på Adele.

- Adele føler sig pinlig over opmærksomheden, og hun græmmes, når hun går ind i et rum og alle øjne hviler på hende, fortæller kilden, og fortsætter:

- Hun indrømmer, at selvom hun godt nok ser bedre ud end nogensinde før, så er hun utrolig selvbevidst omkring sin fremtoning. Sommetider har hun endda svært ved overhovedet at tro på, at hun ser så godt ud, som folk synes.

Adele skulle angiveligt i alt have smidt over 40 kg. Og hendes selfie fra havearrangementet forleden har indtil videre trukket intet mindre end 11 millioner likes på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/adele024.png
 Foto: MEGA

Adele i starten af sin karriere

Kilden fortæller desuden til Heatworld, at hun nyder at shoppe nyt tøj efter vægttabet:

- Hun er chokeret, når hun ser sig i spejlet, men hun nyder at købe en masse nyt tøj. Hun har en fest med at prøve tøj nu - alt fra små kjoler til store kreationer til den røde løber. Det er som om, der er noget, hun har skulle indhente, og hun bruger tusindvis af dollars.

Det næste naturlige spørgsmål er som regel hernæst, hvordan i alverden det er lykkedes "Hello"-sangerinden at smide så mange kilo.

Og det forlyder at hun ikke har fået hjælp af hvem som helst. Adele har angiveligt set en træner, som i øvrigt også arbejder med Robbie Williams kone Ayda Field. Derudover har hun rådført sig hos sin verdensberømte veninde Beyonce.

Adele opholder sig i øjeblikket i sit hjem i Los Angeles sammen med sønnen Angelo på syv år. Og selvom træningen og diæten har været hård for hende, så er det ligeså meget hendes årelange kamp mod angstanfald og lavt selvværd, som har været svært.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20200213-100736-4-1920x2880we_0.jpg
 Foto: Spot Cove / Backgrid / Ritzau Scanpix

Fans kunne knap nok kende Adele, da der tidligere i år dukkede billeder op af hendes nye slanke figur

- Hun har lagt enormt hårdt arbejde i at ændre sin livsstil, sine vaner og sit mindset, når det kommer til mad og træning, fortæller kilden til mediet.

- Men den største udfordring har været hendes angst, og opbygning af en bedre opfattelse af sig selv. Det bruger hun meget sine venner i L.A. til at få styr på. De er så stolte at alle de resultater, hun har opnået.

Adele blev gift med Simon Konecki i 2016, men de gik fra hinanden i april sidste år.

Sponsoreret indhold