Kendte6. maj 2020

Tager hun pis på os? Adele chokerer med nyt billede

Adele fyldte 32 år tirsdag, og det fejrede hun ved at lægge internettet helt og aldeles ned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adele_8.jpg
 Foto: MEGA

Det skal blive spændende om verden overhovedet genkender verdensstjernen Adele, når hun en dag efter mere end fem års pause fra musikken vender tilbage til sine stadionkoncerter.

For indtil videre lader det til, at hun stadig er i fuld sving med vægttabet. I hvert fald hvis man kaster et blik på hendes seneste Instagram-opslag, som hun netop har postet for at markere sin 32-års fødselsdag.

- Tak for fødselsdagskærligheden. Jeg håber, I alle holder fast i fornuften og passer på jer selv i denne skøre tid, står der under sangerindens flotte billede.

Britiske Adele har tilsyneladende fejret fødselsdag i haven på bedste karantæne-vis med blandt andet en sikkert meget dyr og speciallavet blomsterdekoreret port.

Om den var indkøbt for, at sangerinden kunne afsløre sit nye udseende for sine gæster, er ikke til at sige, men internettet har i hvert fald taget godt imod hendes big reveal.

"Tager du pis på mig?" skriver modellen og tv-stjernen Chrissy Teigen i en kommentar.

Youtuberen Kalen Allen påpeger ligesom mange andre under billedet Adeles åbenlyse gode form.

"Den talje er snatched" (populært slang for noget, der ser godt ud red.)

Men alt imens nogle af hendes næsten 33,5 millioner følgere har travlt med hendes figur, er der andre, der gerne bare snart vil høre lidt nyt musik fra den verdensberømte hitmager.

"Vores fødselsdagsgave i 2020 bliver et Adele-album, ikke sandt?" skriver Oprah Magazine tiggende.

Flere gange har Adele og hendes hold af producere og make up-artister smidt hints om en snarlig udgivelse. Sidst vi hørte fra Adele var i 2015, hvor hun udgav albummet "25" med blandt andet hendes megahit "Hello".

Dog er der imidltertid også rygter om, at Adele er én af de kunstnere, der på grund af coronakrisen har udskudt en plade.

Sponsoreret indhold