Kendte 19. oktober 2021

Adele efter vægttab: Jeg spiser McDonald's en gang om ugen

Selvom superstjernen har tabt 45 kg, er det bestemt ikke slut med snask fra McDonald's
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nok har Adele, 33, smidt imponerende 45 kg, men det er bestemt ikke lig med, at hun lever af selleri og light-produkter. 

I en video, som hun har lavet i forbindelse med sit forsideinterview i britisk Vogue, afslører "Easy On Me"-sangeren, at hun har en forkærlighed for McDonald's.

- Mit sidste måltid ville være en McChicken Nugget, med Big Mac og så pomfritter - det er mine tre retter. Jeg spiser det mindst en gang om ugen, afslører hun i videoen, hvor hun fortæller om sine spisevaner. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Adele har her favnen fuld af Grammy-statuetter, men det kunne lige så godt være Big Macs. Foto: MEGA

I videoen afslører hun også, hvad sønnens livret er - og det er bestemt heller ikke kaloriefattigt: 

- Min favorit, når det kommer til britiske retter, er en søndagssteg (den britiske "sunday roast", red.), som jeg er ret god til at lave hver søndag, det er min søns favorit. 

I denne måned pryder Adele både forsiden af amerikansk og britisk Vogue, og i det tilhørende interview taler hun for første gang ud om sit imponerende vægttab

Her fortæller hun, at vægttabet ikke er sket, fordi hun ønskede at tabe sig. I stedet forsvandt de mange kilo, fordi Adele havde brug for at træne for at bekæmpe sin angst.

- Det var på grund af min angst. Ved at træne havde jeg det simpelthen bedre, fortæller Adele og tilføjer i det store interview:

- Det handlede aldrig om at tabe mig, det handlede altid om at blive stærkere og at give mig selv så meget tid som mulig væk fra telefonen hver dag. Jeg blev ret afhængig af det. Jeg trænede to eller tre gange dagligt, fortæller Adele.

Sponsoreret indhold