Kendte 3. december 2021

Adele afslører: Mit password blev taget fra mig efter DET billede

”Easy on Me”-sangerinden har ikke været vant til at styre sine egne sociale profiler, så da hun fik magten over sin Instagram-profil tilbage, og derefter postede et billede af sig selv i en bikini med det jamaicanske flag, gik den ikke længere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forestil dig ikke selv at styre din egen Instagram-profil.

Sådan er virkeligheden for en megastjerne som Adele, der kan prale af hele 46,8 millioner følgere – og som for nyligt begejstrede de fleste af dem med en virkelig sjov live.

I et interview hos make up-geniet Nikkie de Jager, 27, fortæller Adele dog nu, at det i lange perioder gennem karrieren slet ikke har været hende selv, der har haft adgang til hendes profil.

Den 33-årige sangerinde fik dog koden til sin konto under coronanedlukningen, så hun kunne sende sjove memes til sine venner.

Styrer det ikke selv

Hun har nemlig aldrig været begejstret for idéen om en såkaldt ”finsta”, som mange store stjerner gør brug af. En ”fake Insta”.

Da hun bliver spurgt, om hun ofte læser sine DM’s – eller private beskeder – svarer den friske brite:

- Nej nej, mens der var Covid, fik jeg mit password, men jeg har aldrig haft mine passwords til mine sociale medier før.

- Det er faktisk almindelig kendt. Men selvfølgelig var der totalt ild i internettet lige omkring corona, så alle skulle leve op til en vis moral, fortsætter hun.

Se hele indslaget herunder - hvor Nikki også får den nervepirrende ære at lægge eyeliner på sit store idol: 

Efter at have haft adgang til sin profil gennem et stykke tid, hev Adeles team dog det privilegie tilbage. Det skete, da hun postede et helt særligt billede, der fik folk til tasterne.

Her var ”Hello”-hitmageren iført en bikini med det jamaicanske flag, mens hun havde sat håret i en traditionel ”bantu”-frisure.

opslag i fuldskab

Kender man lidt til de sociale medier, vil man vide, at den slags af flere hurtigt bliver kaldt for ”kulturel appropriation”, og at det absolut ikke går ustraffet hen.

Det kan du læse mere om her: 

- Var det fordi du kom til at svare alle mulige i indbakken, spørger Nikki bag den berømte kanal NikkeToturials på YouTube.

- Nej, jeg tror bare, de var bekymrede for, om jeg blev for fuld eller for irriteret over et eller andet. Ikke så meget, at jeg svarede folk, men mere risikoen for, jeg postede mine generelle tanker, svarer popstjernen, før hun nævner billedet, der skaffede hende en shitstorm i den milde kategori.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: YouTube, Nikkitutorials

Nikki ryster lidt på hånden, da hun får lov at give sit bud på Adeles ikoniske eyeliner. Men heldigvis er der hvidvin. 
(Foto: YouTube, Nikkitutorials)

Det er med andre ord ikke helt tilfædligt, at et af Adeles fedeste numre på "30" er "I Drink Wine". 

- Så postede jeg et billede, som mange mennesker godt kender. Det er det eneste billede, jeg postede af mig selv… Og så tog de mit password fra mig igen.

Fjerner det ikke

Billedet findes stadig på Adeles profil, og det er der faktisk nogle tanker bag. 

- Jeg kunne finde kommentarer, der lød: ”Tænk at hun ikke tager det ned”, og det forstår jeg egentlig godt, sagde hun til magasinet Vogue, før hun forklarede sig:

- Men hvis jeg tog det ned, er det jo mig, der lader, som om det aldrig er sket. Og det gjorde det jo. Og jeg forstår simpelthen godt, hvorfor nogle føler, det er approprierende.

Hun undskyldte derefter:

- Jeg læste simpelthen ikke det fucking rum. Jeg havde en frisure, der er skabt til at beskytte afrohår – og det ødelagde selvfølgelig mit.

Sponsoreret indhold