Kendte16. august 2022

Adele afslører: - Derfor trak jeg stikket på Las Vegas-koncerterne

- Der var bare ikke sjæl i det, forklarer den britiske sangerinde om ”Weekends with Adele”, der blev aflyst i sidste øjeblik, og som stadig ikke er blevet genoptaget
Adele måtte have en pause fra spotlightet, mens hun skammede sig over aflysningerne i januar - nu skammer hun sig ikke mere, men er til gengæld stolt af sit valg 
Adele måtte have en pause fra spotlightet, mens hun skammede sig over aflysningerne i januar - nu skammer hun sig ikke mere, men er til gengæld stolt af sit valg
 Foto: Joel C Ryan/Invision/AP

Der findes nok ret mange Adele-fans, der fortryder, at de indløste billetter til både Las Vegas-showet ”Weekends with Adele” samt flyveturen hele vejen til spillebyen, som de allerede havde indledt, da deres store idol aflyste samtlige koncerter i sidste øjeblik.

Men sangerinde fra England, der stadig ikke har fundet nye datoer til de mange såkaldte residency-koncerter, fortryder den dag i dag ikke, at hun trak stikket i 11. time.

Det fortæller hun nu i et længere interview i septemberudgaven af det amerikanske Elle.

Dog fyldte beslutningen tidligere i år alligevel Adele med skam, indrømmer hun.

– Jeg er pinlig over det. Men det fik på den anden side min tro på mig selv til at vokse, for det var en ret modig ting at gøre. Og jeg er faktisk ret sikker på, at der ikke er særlig mange, der ville gøre det, som jeg gjorde. Jeg er meget stolt over, at jeg stod ved mine behov som artist, siger hun til magasinet.

Føltes bare ikke rigtigt

Hun forklarer samtidig, hvorfor hun i sidste ende følte sig nødsaget til at tage valget om aflysning. Et valg, som hun dengang var ”knust” over, og som hun gerne indrømmer står tilbage som ”det værste øjeblik i karrieren”.

– Der var bare ikke sjæl i det. Hele sceneopbygningen var ikke rigtig. Scenen var meget afkoblet fra mig og resten af bandet, og det manglede intimitet, lyder det fra Adele, der fortsætter erkendende:

– Måske prøvede jeg for hårdt at tilføre det disse ting i et så kontrolleret miljø.

Adele har før fortalt om sin nysgerrighed, og sin trang til alligevel at Twitter-snage, når hun ellers gemmer sig midt i en shitstorm.

Og koncertaflysningerne var ingen udtagelse.

Men efter at have scrollet gennem de kritiske røster fra hendes skuffede fans, måtte hun slette sine falske profiler igen. Og lægge telefonen væk i skam.

https://imgix.seoghoer.dk/2022-08-15/adele123.png
 Foto: Instagram, Adele

”Easy on me”-sangerinden skulle oprindeligt have påbegyndt sin koncertrække over flere uger i Collosseum på Caesars Palace i Las Vegas i januar, men bare en enkelt dag før sin premiere fortalte hun i en tårevædet video på Instagram, at hun og resten af holdet ikke var klar.

– Mit show er ikke færdigt.

Endnu er der intet nyt om fremtiden for Adeles shows i Las Vegas. Men sangerinden har før lovet, at vi ikke skal vente flere år, før hun genopsætter og gennemfører.

– Lige nu vokser showet hele tiden. Det hele handler om musikken, og det er virkelig, virkelig nostalgisk. Det bliver virkelig smukt, fortæller hun i dag om "Weekends with Adele".

Sponsoreret indhold