Kendte6. januar 2021

Abdel Aziz Mahmoud tydeligt berørt på live-tv: - Det har ikke været nemt

Tirsdag aften kom det frem, at Jes Dorph efter 27 års ansættelse hos TV 2 er blevet fyret efter en meeto-undersøgelse hos mediet. Onsdag aften var det en tydeligt berørt Abdel, der kunne byde velkommen til ”Go’ Aften Live’”
https://imgix.seoghoer.dk/abdel_foto_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

- Lad mig starte med at sige, det har ikke været nemt for os at lave det her program.

Sådan indledte Abdel Aziz Mahmoud ”Go’ Aften Live” sent onsdag eftermiddag.

Årsagen var, at hele Danmark tirsdag aften kunne læse, at den 61-årige journalist Jes Dorph-Petersen var blevet fyret fra sin arbejdsplads hos TV 2 efter 27 års tjeneste.

Det betyder også, at han ikke længere skal optræde som en af værterne på ”Go’ Aften Live”, som han ellers har været vært på siden 2015.

- Vores kollega Jes Dorph er her ikke mere, og det er en historie som medierne og som også vi hos TV 2 dækker, siger han videre, inden han fortæller, at seerne kan høre Jes Dorphs advokat tale i 19-nyhederne.

Men trods få sætninger så var det en tydeligt berørt Abdel Aziz Mahmoud, der kunne åbne programmet ved at skulle italesætte chok-fyringen.

Flere gange måtte han tage en dyb indånding, inden han til sidst måtte ende med et dybfølt ”puha” og vende tilbage til programmets oprindelige sendeplan.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Abdel tidligere på dagen, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Petra Nagel, der også er vært på aften-programmet ønsker ikke at kommentere på fyringen.

SE og HØR har desuden forsøgt at få en kommentar fra Natasja Crone, men hun er i skrivende stund heller ikke vendt tilbage til os.

Sponsoreret indhold