Kendte24. oktober 2019

"Årgang 0"-Stephanie raser: Stop det!

Hitprogrammet "Årgang 0" er slut, men det betyder ikke, at opmærksomheden om deltagerne er forsvundet. For Stephanie Van Der Watt er det dog langt fra kun positiv opmærksomhed, der rammer hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190625_mho7977.jpg
 Foto: Martin Høien

Tiden på tv-skærmen er slut for Stephanie Van Der Watt og resten af deltagerne i "Årgang 0", men interessen for de unge mennesker er langt fra forsvundet.

Men det er dog ikke al opmærksomhed, der er positiv, afslører Stephanie nu i et ærligt vredesudbrud.

Den 19-årige skærmtrold er træt af, at en del mennesker har travlt med at kommentere på hendes udseende og vægt.

- Lige siden jeg begyndte at dele videoer på YouTube, har jeg fået beskeder som "kæft hvor er du fed" og "din klamme ko", indleder Stephanie sin video med.

Se hele udbruddet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

TV 2-stjernen startede tilbage i februar en YouTube-kanal op, hvor hun med jævne mellemrum har opdateret sine følgere i hendes liv. Det er både her og på Instagram, at folk kommer med onde kommentarer om hendes vægt.

- Jeg er træt af, at det er den tone, man skal have på de sociale medier for tiden. Om du er tyk, tynd eller midt i mellem, skal du kritiseres, raser Stephanie i sin video.

Svar til januar

Selv er Stephanie godt klar over, at der er kommet et par ekstra kilo på hende, og grunden til det teaser hun for i videoen. Samtidig kommer hun med en opfordring til de folk, der skriver de onde kommentarer.

- Jeg ved godt, at jeg har taget lidt mere på end førhen, og det finder i ud af hvorfor til januar, siger Stephanie og fortsætter:

- Hvis du endelig synes, jeg er fed, så er det fint nok, det skal du have lov til. Men du behøver ikke at skrive det på nettet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190830_mr_comedy_32_1.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Smukke Stephanie sammen med kæresten Jeff (Foto: Mikael Rieck)

Nu har Stephanie taget et stort og modigt skridt i kampen mod de mennesker, der kritiserer hendes udseende på nettet. Og samtidig slår hun fast, at hun også kæmper mod kiloene.

- Jeg ved godt, at jeg har taget lidt på. Men ved du hvad? Jeg gør fandme også mit bedste for at tabe mig igen, lyder det fra den modige teenager.

Og til sidst har Stephanie en bøn til de mennesker, som er så modige, at de sidder bag en skærm og kritiserer andre mennesker for deres udseende.

- Min pointe er bare: Snak for helvede ordentligt!

Stephanie blev tidligere i år indlagt og fortæller her om det:

Sponsoreret indhold