Kendte15. juni 2023

Åh nej: Pernille Rosendahl og Kristian Jensen gør chokfund i drømmehuset

Av, av, av … Det er ikke lige det, man håber på, når man skal renovere sin nyerhvervede bolig
Kristian Jensen og Pernille Rosendahl mødte et bump på vejen, da de ville rive deres køkken og bad ned. 
Kristian Jensen og Pernille Rosendahl mødte et bump på vejen, da de ville rive deres køkken og bad ned.
 Foto: Martin Høien

- Velkommen til vores nye hjem. Huset i bygget i 1902 og er fyldt med de yndigste detaljer.

Sådan præsenterede Pernille Rosendahl og Kristian Jensen forleden deres nye villa på villaens egen Instagram-profil (som på 10 timer fik flere følgere, end Kristian Jensen har fået på knap 10 år).

Men det er altså ikke kun yndige detaljer, der gemmer sig i Gentofte-villaens kringelkroge, afslører parret i sit seneste opslag.

For inden de trak i arbejdstøjet og rev køkken og bad ned, fik de en ingeniør til at teste, om det var forsvarligt at kaste sig ud i.

Prøverne blev sendt til et laboratorium, og resultatet var nedslående.

- Vi var så uheldige at finde asbest i flere materialer i køkken og bad, lyder det i opslaget.

Det viste sig, at skrækmineralet gemte sig i flisekit og under linolien. Det er en streg i regningen, som nu bliver endnu større end først antaget.

- Vi var ellers klar til at rive det hele ned selv. I stedet havde vi i flere uger personer i månetøj gående i hermetisk forseglede rum, lyder det videre.

Pernille og Kristian har dannet par siden 2019. I september sidste år blev de gift ved et intimt i Hellig Kors Kirken på Nørrebro. Få uger forinden havde Kristian været på knæ, og parret kunne tilsyneladende ikke vente med at give hinanden deres ja.

I januar kom det frem, at de har købt deres første fælles hjem i Gentofte nord for København. 12,5 mio. kr. måtte de slippe for villaen.

Nøglerne overtog de den 1. april, og så begyndte det store renoveringsarbejde, som man kan følge med i på Instagram-profilen @gentoftehouse.

Sponsoreret indhold