Kendte9. februar 2023 (opd. 9. februar 2023)

Køber millionvilla: Pernille Rosendahl og Kristian Jensen har købt ny bolig

Ægteparret Pernille Rosendahl og Kristian Jensen har købt en stor villalejlighed i Gentofte
Kendisparret kan fra 1. april slå sig ned i dette skønne kvarter i Gentofte, hvor det som bekendt koster godt med knaster, hvis man vil have sig et lækkert sted at bo.
Kendisparret kan fra 1. april slå sig ned i dette skønne kvarter i Gentofte, hvor det som bekendt koster godt med knaster, hvis man vil have sig et lækkert sted at bo.
 Foto: Skråfoto/Martin Høien

Tilbage i november fandt Pernille Rosendahl og Kristan Jensen sammen en midlertidig fælles bolig, som de kunne flytte sammen i.

Nu ser det dog ud til, at sangeren og den tidligere politiker har fundet noget fast, som de kan bo i, lige så længe de har lyst til.

De har nemlig købt en villalejlighed i Gentofte lige uden for København.

Det fremgår af tingbogen, at ægteparret har betalt 12,5 millioner kroner for den 309 kvadratmeter store villalejlighed, som de overtager 1. april i år.

Der bliver også masser af plads at boltre sig på for den sammenførte familie. Boligen, som de skrev under på 16. januar tidligere i år, ligger nemlig på en 1402 kvadratmeter stor grund.

Villalejligheden blev egentlig sat til salg i august sidste år for 14,5 millioner kroner, så kendisparret har fået et rimelig godt afslag på prisen, skriver Ekstra Bladet.

Pernille Rosendahl og Kristian Jensen stod frem som kærester i 2019, og det blev kort efter annonceret, at de to skulle giftes, efter at den tidligere Venstre-mand havde friet til sangeren på en strand i Grækenland.

Det skete i sommer ved et romantisk bryllup Hellig Kors Kirke på Nørrebro i København.

Sponsoreret indhold