Kendte12. juli 2020

89-årige Bernie Ecclestone: - Jeg nægter at skifte ble

Den 89-årige Formel 1-stjerne er for få uger siden blevet far for fjerde gang, men han har bestemt ikke tænkt sig at skulle hjælpe til med det praktiske
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bernie_ecclesone.jpg
 Foto: MEGA

Bare fordi man nærmer sig de 90, så behøver det jo ikke betyde, at livet skal være kedeligt og uden udfordringer.

Det er det i hvert fald ikke for den 89-årige milliardær og Formel 1-mand Bernie Ecclestone, der for bare få uger siden blev far for fjerde gang, da hans 44-årige kone Fabiana Flosi fødte parret en lille søn den anden juli.

Men bare fordi, Bernie endnu en gang er blevet far, så betyder det åbenbart ikke, at han er klar til at påtage sig det praktiske arbejde, der naturligt følger med, når der kommer en lille ny til verden. For det med at skifte ble, det er jo en kvindes job, lød det fra ham i tv-programmet ”This Morning”.

Både Bernie og konen Fabiana var blevet inviteret i studiet hos tv-værterne Philip Schofield og Holly Willoghby for at fortælle mere om, hvordan det nu var at blive forældre i så sen en alder.

I interviewet fortæller Fabiana Flosi, at hun er mere end overlykkelig for at blive mor, og at Bernie naturligvis også hjælper med at passe på deres lille Ace. Men det var Bernie nu ikke helt enig i.

- Jeg gør, hvad der er nødvendigt, når det er nødvendigt. Men i øjeblikket er det ikke nødvendigt. Det er jo kvindens job, lød det fra ham.

https://imgix.seoghoer.dk/mega640995_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Den 89-årige Bernie Ecclestone og den 44-årige Fabiana Flosi begyndte at date tilbage i 2009. Foto: Mega

Det er dog ikke kun bleskift, som Formel 1-manden har det svært med. Også selve fødslen var for meget for den 89-årige, hvorfor han heller ikke var på hospitalsstuen for at støtte sin kone.

De noget kontroversielle udtalelser fik både Twitter-brugere og seere op i det røde felt, og flere ”krummede tæer”, da de så interviewet.

Det skriver Daily Mail.

Flere var ganske ret uenige i, at det var kvindens arbejde, og at de begge burde være der for den lille ny.

- Det er så forkert. Og lade være med at fortælle mig, at han tilhører "den ældre generation". Det er noget sludder. Han ved nøjagtigt, hvad han selv siger. En forfærdelig mand, er der blandt andet en, der skriver.

Mens en anden bruger skriver, at hun har ondt af hans kone.

Sponsoreret indhold