Kendte29. december 2016

Video: 45-årige Nikolaj elsker at få skiftet ble – nu får han trusler

45-årige Nikolaj stod tidligere på året frem og fortalte, at han elskede at få skiftet ble, bruge sut og kramme sin bamse. Nikolaj er nemlig voksenbaby. Torsdag morgen besøgte han ”Go’ morgen Danmark”, hvor han fortalte, at han har været med til at hjælpe andre ved at stå frem og fortælle sin historie – men at det også har affødt ”trusler om vold og dét, der er værre”. Mød ham i en video i denne artikel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nikolaj_0.jpg
 (Foto: DR3/Facebook)

Det er snart et år siden, at 45-årige Nikolaj tonede frem på landsdækkende TV iført ble og med sut i munden.

Nikolaj er voksenbaby, hvilket betyder, at han elsker at blive skiftet og få sutteflaske.

I begyndelsen af året stod han frem og fortalte om sin hobby – og det har siden givet både gode og dårlige oplevelser.

Det fortalte Nikolaj, da han torsdag morgen gæstede ”Go’ morgen Danmark”.

For selv om han har fået en masse positiv respons fra folk, han både kender og ikke kender, så har han også fået kommentarer og beskeder af den mindre venlige slags.

- Alle de negative ting var på Facebook, der var trusler om vold og dét, der var værre, fortalte Nikolaj, da han torsdag morgen gæstede morgenprogrammet på TV 2.

Trods truslerne fortryder han dog ikke, at han stod frem. Og han er ikke i tvivl om, at hans egen åbenhed har hjulpet andre.

- Jeg har fået tilkendegivelser fra andre om, at det har hjulpet dem. At de har turdet fortælle deres forældre om det, fordi de så mig i TV, fortalte Nikolaj, da han gæstede ”Go’ morgen Danmark” den 29. december.

- Jeg forventer ikke, at folk forstår, tilføjer Nikolaj over for TV 2.

- Et eller andet sted synes jeg også, det er underligt, måske lidt sjovt. Jeg må jo bare erkende, at vi alle er forskellige, og at der er nogen ting, nogen kan lide, mens andre kan lide andre ting.

Danskerne mødte for alvor Nikolaj i slutningen af januar. Her lagde DR3 en lille teaser op for programmet ”Spørg mig om alt”, hvor Nikolaj medvirkede og fortalte åbent og ærligt om dét at være voksenbaby.

- Når jeg har fri, kan jeg godt lide at have ble på og lege med legetøj, bamser, jeg kan bruge sut og sutteflaske og på nogle punkter også lege som en rigtig baby, fortalte 45-årige Nikolaj i klippet, hvor man også kunne se, hvordan han bliver madet af sin ”passer”, der dog valgte at være anonym.

- Jeg kan godt lide at blive madet… jeg kan næsten blive tændt af, at der er mad ud i ansigtet på mig.

- Jeg kan godt forstå, at nogen synes, det er sindssygt, eller at jeg er mærkelig. Men for mig er bleen nu engang en fetich. Det kan tænde mig nogle gange, og jeg kan da også selv grine ad det nogle gange, når jeg ser mig selv i spejlet med ble og sut, fortalte Nikolaj tilbage i januar i klippet, som du kan se nederst i denne artikel.

- Men for mig er det også vigtigt, at det man leger, er sjovt. Sex skal også være sjovt – ellers er det ikke dét værd. Og jeg har ikke noget problem med, at folk synes, at jeg er lidt grinagtig, så længe jeg får lov til at lege, som jeg vil, lød det dengang fra Nikolaj.

Se eller gense klippet med ham herunder:

Sponsoreret indhold