Mød voksenbabyen Nikolaj i video: - Jeg elsker at få skiftet ble

Nikolaj ligger i sengen og venter på at få skiftet sin ble, der er våd.

Nikolaj ligger i sengen og venter på at få skiftet sin ble, der er våd.

Foto: DR3/Facbeook

De fleste af os handler, vasker tøj, henter børn og laver mad, når vi kommer hjem fra arbejde. Måske vi også lige ser, om vi kan nå en lur på sofaen, inden det er tid til at gå i seng.

Men 45-årige Nikolaj har andre ting, han hellere vil lave, når han får fri fra arbejde. Han elsker nemlig at tage ble på – Nikolaj tænder nemlig på at lege baby.

Den 3. februar 2016 kan du møde Nikolaj, når DR3-programmet ’Spørg mig om alt’ får premiere. Men i dag lagde DR3 en lille teaser op for programmet, og her løftede Nikolaj lidt af sløret for, hvorfor han elsker at lege baby.

- Når jeg har fri, kan jeg godt lide at have ble på og lege med legetøj, bamser, jeg kan bruge sut og sutteflaske og på nogle punkter også lege som en rigtig baby, fortæller 45-årige Nikolaj i klippet, hvor man også ser, hvordan han bliver madet af sin ”passer”, der dog har valgt at være anonym i klippet.

- Jeg kan godt lide at blive madet… jeg kan næsten blive tændt af, at der er mad ud i ansigtet på mig.

Nikolajs ”passer” sørger også for at lege med Nikolaj – og ikke mindst skifte hans ble, når den er blevet våd.

- Jeg kan godt forstå, at nogen synes, det er sindssygt, eller at jeg er mærkelig. Men for mig er bleen nu engang en fetich. Det kan tænde mig nogle gange, og jeg kan da også selv grine ad det nogle gange, når jeg ser mig selv i spejlet med ble og sut.

- Men for mig er det også vigtigt, at det man leger, er sjovt. Sex skal også være sjovt – ellers er det ikke dét værd. Og jeg har ikke noget problem med, at folk synes, at jeg er lidt grinagtig, så længe jeg får lov til at lege, som jeg vil.

Mød Nikolaj i dette klip og se hele programmet på DR3 den 3. februar.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close