40-års fødselsdag lige om hjørnet: Kim Kardashian deler frækt trusse-billede

Hun er mor til fire, og fylder 40 flotte år i løbet af næste uge. 

Alligevel afholder det ikke den smukke verdensstjerne Kim Kardashian West fra at strutte lidt på en række billeder, hun netop har lagt ud til sine svimlende 190 millioner følgere. 

Flasher trussen 

Selvom det egentlig er en ny Matthew Williams-designet Givenchy-taske, der skal sælges med opslaget, så ved enhver, at Kim ikke lader muligheden for at vælte internettet med sin bagdel passere. 

"Man kan se din g-streng," skriver en bruger kækt under billedet. 

Kimora Lee Simmons, model og modeskaber, hentyder til den ret så åbenlyse rygudskæring, der afslører Kardashians røde undertøj. 

Kjolen, som desuden også er designet af Givenchy, er en sort, figursyet sag, hvor den åbne ryg ikke overlader meget til fantasien. 

Der bliver helt sikkert ikke sparet på noget, når Kim Kardashian den 21. oktober kan fejre rund fødselsdag, og allerede nu tyder det på, at fejreingen inkluderer en fødselsdags-launch af en række KKW Beauty-produkter. 

Det afslørede instagram-dronningen over dem alle forleden, da hun slap et par smugkig på et photoshoot, hvor hun blandt andet springer letpåklædt op af en kage. 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Ingen kan markere flotte 40 år som Kim (Foto: Instagram/Kim Kardashian West)

Ingen kan markere flotte 40 år, som Kim kan.
(Foto: Instagram/Kim Kardashian West)

Spændende bliver det selvfølgelig også at se, hvad gemalen Kanye har i ærmet på sin kones runde dag. 

Den 43-årige rapper med præsidentdrømme har ry for at forære nogle vilde gaver.

Kanyes kæmpegaver

Da hustruen Kim fyldte 39 sidste år, donerede han først og fremmest 1 million dollars til velgørenhed i hendes navn. 

Pengene skulle gå til støtte af en af Kims helst store hjertesager - en amerikansk fængselsreform. 

Kanye har desuden skænket sin kone hele 10 Burger King-franchises spredt over Europa i bryllupsgave i 2014, ligesom han i øvrigt har ry for at sætte live-koncerter med klassiske musikere op i parrets stue, når romantikken skal skrues helt i vejret. 

Måske var det netop på en britisk shoppetur efter damens gaver, at den 43-årige rapper blev meldt til politiet for at bryde coronareglerne. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close