Kendte17. oktober 2020

Kanye West meldt til politiet

Den 43-årige rapper bliver anklaget for at have brudt coronareglerne i London
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan godt være vanskeligt at finde hoved og hale i de mange corona-regler. Og det gælder altså også, selv om man hedder Kanye West.

Den verserende coronavirus ser ikke umiddelbart ser ud til at stoppe sin spredning lige foreløbig.

Og det er da også derfor, man i store dele af verden har vedtaget diverse coronaregler, som er vigtige at følge, hvis spredningen af den smitsomme virus skal begrænses.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega653088_001_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Men for få dage siden blev selveste Kanye West spottet i den engelske hovedstad London – og her var det angiveligt ret vanskeligt for den garvede ordsmed at overholde reglerne.

Kanye West, som blev spottet i følgeskab med datteren North, som han skulle til modeshow sammen med, havde nemlig ikke i sinde i gå i 14 dages karantæne, da de landede i hovedstaden.

Noget, som ellers et krav fra de engelske myndigheder.

Det fik altså et par lokale til at kontakte politiet og anmelde den garvede rapper for at bryde karantæne-reglerne.

Det skriver The Sun.

Dog kom der intet ud af anmeldelsen.

Kanye og datteren forlod nemlig allerede London samme dag, som de var ankommet. Og det er således det, der er årsag til, at politiet ikke gør mere ved sagen:

- Vi er opmærksomme på anmeldelserne om mulig overtrædelse af karantænelovgivningen og har fastslået, at personerne forlod Storbritannien samme dag, som de ankom. Derfor vil vi ikke gøre med ved sagen på nuværende tidspunkt, kommenterer politiet.

Kanye West kunne altså frit forlade landet sammen med datteren North, uden hans brud på karantænelovgivningen fik konsekvenser.

Sponsoreret indhold