Kendte 31. juli 2016

Se videoen: 21-årige Jess elsker at tisse i sin ble

21-årige Jess elsker at tisse i sin ble, bruge sut og lege baby. Den unge kvinde, der blev seksuelt misbrugt som barn, er nemlig voksenbaby. Mød hende i denne video
Foto: Barcroft TV

Tager man et kig rundt i Jess’ hus, skulle man tro, at den unge kvinde var mor til en lille baby. Rundt omkring ligger nemlig sutter, rangler og babylegetøj.

Men baby-tingene er ikke til Jess’ barn – det er i stedet til hende selv. For 21-årige Jess er en såkaldt ”voksenbaby”. Hun elsker med andre ord at tisse i sin ble og bruge sut og ”forsvinde” tilbage til barndommens uskyld.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du kan møde Jess i videoen nederst i artiklen.

Jess, der bor i Lakeland, Florida sammen med sin 24-årige kæreste, siger, at dét at være voksenbaby hjælper hende til at bearbejde en traumatisk barndom, hvor hun blev seksuelt misbrugt.

At være voksenbaby har været bedre medicin for Jess en timelange terapitimer.

Jess blev seksuelt misbrugt, da hun var blot to år, og de traumatiske oplevelser førte senere til, at hun udviklede depression og angst.

- Aldersleg er virkelig min bedste måde at slippe væk på, og det tillader mig at tage min uskyld fra barndommen tilbage og lade den være der, som jeg altid har ønsket, fortæller Jess.

- Derudover passer det med at træde tilbage i alder og være ”lille” simpelthen bare til min personlighed. Det giver mig mulighed for at være legesyg og sød, hvilket jeg er helt naturlig, så jeg tror også, at jeg ville have leget denne leg, hvis jeg havde haft en mere ”normal” barndom forklarer Jess, der arbejder som barnepige.

Jess er dog ikke alene i sine lege. Hendes kæreste David er også med på legen. Hun kalder ham ”farmand”, og når hun går tilbage til barndommen, er det David, der passer hende.

Du kan møde Jess i videoen nederst i artiklen.

Jess slår dog fast, at der intet seksuelt er i deres leg.

- Vi har aldrig sex, når vi leget alderslege, men for mange er det en seksuel fetish. For os handler det mere om at nyde det dominerende og underlegne element i legen, fortæller Jess.

- Jeg elsker følelsen af, at David er min beskytter og en, jeg har brug for, og han kan også godt lide, at der er brug for ham.

- Det har helt sikkert bragt os tættere sammen, siger Jess.

Fænomenet er så udbredt, at det har fået et officielt navn.

Jess og Davids forhold kaldes ”Daddy Dominant/Little Girl” (DDLG), og Jess kaldes også en ”Adult Baby Diaper Lover”, når hun tager sin ble på – som hun i øvrigt også gerne tisser i.

Jess tilføjer dog, at hun ikke kunne finde på at lave stort i den.

Du kan møde Jess i videoen herunder:

Sponsoreret indhold