Kendte5. maj 2020

Katy Perry i unik afsløring: Sådan skulle min Met Gala-kjole have set ud

Er der noget sørgeligere end synet af en speciallavet designer-bustier, der aldrig fik sin fest?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/k_p1.jpg
 Foto: MEGA

Stjernerne skulle som bekendt have fyldt den lange røde (eller lyserøde) løber mandag til verdens største modefest, Met Gala 2020.

Men Vogue-festen, hvor det ene makkerpar mellem designer og superstjerne efter det andet imponerer med vilde skrud, blev som bekendt udskudt for halvanden måned siden på grund af coronavirus.

Og nu afslører én af de inviterede stjerner, Katy Perry, sit planlagte outfit, som hun skulle have iklædt sig til festen på Metropolitan Museum of Art i New York.

Det viser sig, at der har været tale om et samarbejde med franske Jean Paul Gultier om en yderst frisk overdel, der fremhæver Perrys fremskredne graviditetsmave.

På Instagram flasher hun den pudderosa bustier, og skriver: "Det, som kunne have været," hvorefter hun hashtagger MetGala2020 - og tilføjer et knust hjerte.

Det er tydeligt at Katy, der venter sit første barn med 43-årige Orlando Bloom, skulle have vist sine flotte former frem, og at hendes bule skulle have været centrum for entréen på løberen mandag aften.

Artiklen fortsætter under opslaget:

Overdelen er en åbenlyst hyldest til Madonnas ikoniske spidse bh, som hun på sin "Blonde Ambition Tour" i 1990 gjorde verdensberømt.

De spidse Gaultier-bryster i de ribbede skinnende silkestof er der. Dog var det meningen, at den her 30 år efter, skulle opgraderes til en kommende mor-version.

Årets Met Gala-tema skulle have været "About Time: Fashion and Duration", så det var umiddelbart oplagt for Perry at være med til at genoplive den legendariske Gaultier-kreation netop i år.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/madonna_8.jpg
 Foto: MEGA

Madonna har arbejdet tæt sammen med den fanske haute couture designer i flere årtier, ikke mindst efter "Blonde Ambition Tour" og den spidse bh i 1990 (Foto: Mega)

Det lader til at den 35-årige gravide sangerinde er en smule påvirket af sin nuværende situation. At være gravid under en verserende pandemi tester både hende og forlovede Bloom, mens hun søndag afslørede, at hun var presset til det yderste for tiden.

Og turen ned ad det presseopdækkede Met-tæppe er ikke det eneste, der er blevet streger fra popprinsessens kalender. Også Bloom og Perrys planlagte bryllup i Japan til sommer måtte aflyses og udskydes.

Sponsoreret indhold