Kendte5. maj 2020

Katy Perry er hårdt presset: Jeg ser frem til at drikke igen

Der er pres på hjemme hos Bloom og Kerry eftersom den søde ventetid er besværliggjort af corona
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega641475_008.jpg
 Foto: MEGA

- I ved hvordan mange mødre har holdt enten "babymoon" eller "babyshower", men jeg er ikke sikker på, jeg får nogle af delene. Jeg tager bare én dag ad gangen, lyder det fra popstjernen Katy Perry, der søndag sendte live på facebook, mens hun sad i sin bil.

Den næsten 30 minutter lange opdatering kom som en optakt til "American Idol", hvor Perry stadig nyder at overraske seerne med sjove udklædninger, når hun er dommer hver uge.

Men snakken kom også efter en del rygter om knas i parforholdet mellem de kommende forældre - Katy Perry og Orlando Bloom.

Flere gange i løbet af videoen er det da også lidt vanskeligt at tyde, om Perry hentyder til coronavirus eller kurrer på tråden mellem hende og hendes forlovede Orlando, når hun taler om prøvelserne midt i graviditeten.

- Jeg bliver taknemmelig. Eller, det er jeg allerede nu. Men der sker bare... En del, lyder det tøvende fra Katy Perry, der har sat sig ud i bilen med sin lille puddel Nugget, for at kunne sende live i fred.

- Send flere spørgsmål, så jeg ikke bare... Snakker.

For mindre end 14 dage siden kunne kilder tæt på Orlando Bloom og Kary Perry dog afsløre overfor US Weekly, at der var problemer mellem dem.

- Orlando og hende har nogle op- og nedture lige nu, lød det.

- Katy håndterer nerverne forbundet med at skulle være førstegangsforælder, og Orlando er stresset over at skulle have en baby i deres liv i den her tid.

Artiklen fortsætter under opslaget

Orlando vasker op

Ligesom store dele af verdens befolkning afslører Katy også at både kedsomheden og hormonerne er ved at drive hende til vanvid.

- Man løber tør for Lego at samle, skuffer man kan rydde op i, løgnehistorier man kan fortælle sine niecer, tallerkner man skal vaske op. Jeg vasker egentlig slet ikke op, tilføjer hun, og fortsætter:

- Det er Orlando, der vasker op.

Herefter fortæller Katy Perry, at der naturligvis er gode og dårlige dage, men at hun græder én enkelt eller to gange om ugen for tiden.

Og så er der én særlig ting, hun virkelig godt kunne bruge midt i sin nuværende karantæne-situation.

- Jeg klager ikke, men jeg kan jo ikke drikke. Fordi jeg er gravid.

- Nogle af jer sidder sikkert klar med en cocktail, jeres yndlings IPA, rye whiskey, jeres yndlings hvidvin eller rosé. Eller bare en Bud Light med en skive lime, fantaserer hun, og siger:

- Jeg er spændt på fremtiden. Når jeg kan drikke igen. Hvilket der sikkert er flere år til.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-03-05_kl._07.29.07.png
 Foto: YouTube

Kary Perry afslørede sin graviditet i en spektakulær musikvideo til sangen "Never Worn White" i marts

43-årige Orlando Bloom og 35-årige Katy Perry havde planlagt et sommerbryllup i Japan denne sommer, men har måtte udskyde.

Fra 2010 til 2012 var den smukke "American Idol"-dommer gift med komiker Russell Brand.

Sponsoreret indhold