Hollywood20. oktober 2015

Zayn Malik elsker stadig eks'en

Perrie Edwards modtager sms'er fra Zayn Malik, hvor han skriver, at han stadig elsker hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zayn_malik_perrie_edwards.jpg
 All Over

De var forlovet, men Zayn Malik og Perrie Edwards nåede aldrig at blive gift. Det tidligere One Direction-medlem har dog ikke slippet taget i eks'en, siden de to gik fra hinanden i sommer. Han er nemlig begyndt at sende kærlige beskeder til Perrie Edwards, der er kendt fra popgruppen Little Mix.

- Zayn er begyndt at skrive til Perrie igen, hvor han siger, at han savner hende og stadig elsker hende, fortæller en kilde til Daily Star Sunday.

Hvis man skal tro rygtet, var det ellers Zayn Malik selv der i sin tid slog op med Perrie Edwards - og det skete med en sms-besked. Men nu lader det altså til, at stjernen har fortrudt.

Perrie Edwards, som i øjeblikket har travlt med at promovere Little Mix' nye album "Get Weird", er dog efter sigende heller ikke helt færdig med Zayn Malik, så måske får han rent faktisk held med sine tilnærmelser.

- Selv om Perrie forsøger at være stærk og komme videre, så er det tydeligt for alle omkring hende, at hun stadig er forelsket i Zayn, afslører kilden, der også fortæller, at det har været hårdt for Perrie Edwards at høre om de mange kvinder, Zayn Malik efter sigende er sammen med.

Men er der mon en chance for, at Zayn Malik og Perrie Edwards rent faktisk finder sammen igen?

- Indtil videre har de ikke mødtes, og Zayn har ikke reelt sagt, at han vil finde sammen med hende igen, bare at han savner hende, understreger kilden og fortsætter:

- Hendes venner er bekymrede for, at hun vil falde fra hinanden, hvis han trygler hende om at tage ham tilbage.

Håber I på, at Perrie Edwards og Zayn Malik finder sammen igen?

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold