Hollywood17. oktober 2015

Eks'en om Zayn Maliks realityshow: Han er desperat

Zayn Malik forlod One Direction for at satse på en karriere som soloartist og nu også som realitystjerne. Et desperat træk, mener hans eksforlovede, Perrie Edwards.
https://imgix.seoghoer.dk/26.jpg
 All Over

Der skal mere til end blot en musikkarriere for det engang femte medlem af One Direction, Zayn Malik. Sangeren, der blandt andet er kendt for at nå de helt høje toner, planlægger nemlig at lave reality-tv ved siden af sit job som soloartist - selv om han ellers plejer at brokke sig over fotograferne.

Zayns tidligere forlovede, sangerinden Perrie Edwards fra pigegruppen Little Mix, mener at kende stjernen godt nok til at vide, at det næppe er en velovervejet beslutning. Zayn Malik har nemlig altid været ret genert, og derfor er det nærmest katastrofalt at sætte ham foran et hold snurrende kameraer, mener en chokeret Perrie Edwards.

- Perrie kan ikke forstå, hvorfor i alverden Zayn vil have kameraer til at følge ham rundt 24/7, hvilket er det, der vil ske, hvis han får sit eget realityshow, fortæller en insider til gossipsitet HollywoodLife.

- Hun mener, at han nok bare er forvirret og desperat efter at passe ind i L.A. I London beklagede Zayn sig altid over de paparazzofotografer, der fulgte efter ham. Han talte altid om sin mangel på privatliv, og om at han ville ønske, at han bare kunne gå ned ad gaden uden at blive chikaneret.

Perrie Edwards, der blev kendt, da Little Mix var med i den engelske udgave af "X Factor", er ifølge kilden også overrasket over valget, fordi Zayn Malik faktisk aldrig har kunne fordrage at se reality-tv.

- Han har aldrig kunne lide realityshows. Han har altid sagt, at de havde for mange gimmicks og var tankeløse. Plus: Han går meget op i sit privatliv, så det, at han vil vise hele verden hvert eneste skridt, han tager, er meget atypisk for ham. Han må være virkelig ensom, det er det, Perrie udleder, siger insideren.

Hvad siger I til et realityshow om Zayn Malik? Ville I se det?

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold