Hollywood16. marts 2018

Gigis første ord efter bruddet med Zayn

Zayn Malik ser umiddelbart ud til at tage bruddet en del værre end sin yngre ekskæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gigi-bruddet-16032018.jpg
 Foto: All Over Press
Superparret Gigi Hadid og Zayn Malik er gået fra hinanden.
Det afslørede den 25-årige tidligere One Direction-sanger tirsdag på Twitter.
- Gigi og jeg har haft et meget kærligt, meningsfyldt og morsomt forhold, og jeg har meget stor respekt for Gigi som kvinde og ven. Hun er så fantastisk. Jeg er meget taknemlig over, at vores fans respekterer denne vanskelige beslutning, vi har truffet og vores ønske om fred og privatliv i denne stund. Vi elsker jer, skrev Zayn om bruddet. Fans verden over er ulykkelige over, at de to ikke længere kan finde ud af det sammen, og nu beskriver den 22-årige supermodel Gigi for første gang sine følelser omkring bruddet. Det sker også på Twitter.
- Meddelelser om brud mellem par virker ofte meget upersonlige, fordi der ikke rigtig er nogen måde at sætte ord, hvad to menesker kan opleve sammen i løbet af nogle få år.. ikke kun i et kæresteforhold men i livet generelt. Jeg er for evigt taknemmelig for kærligheden, tiden og det liv, Zayn og jeg delte med hinanden. Jeg ønsker ikke andet end det bedste for ham og vil blive ved med at støtte ham som en ven, som jeg har utrolig stor respekt for ham og kærlighed til ham. Hvad angår fremtiden, så sker der, hvad der sker, skriver Gigi Hadid på Twitter. Torsdag blev hun set forlade sin lejlighed Gigi i New York, og der var det ikke til at se på hende, at hun lige havde sagt farvel til kæresten gennem to år. Hun så godt ud i en bordeaux rullekravesweater, en rød let jakke og skotskternede bukser. Iført et par solbriller og håret sat op i en knold var hun klar til at gå ud i New Yorks gader. Zayn Malik, der opholder sig i Miami, ser væsentlig dårligere ud end ekskæresten. Han ser ud til at have tabt sig meget på de billeder, hvor fotografer har fanget ham i bar overkrop med tatoveringen af Gigis øjne midt på brystkassen. Han ryger cigaretter i et tempo, der gør hans fans bekymrede, og han er også noget umotiveret kommet ud fra sin feriebolig i Florida med en kniv i hånden, som du kan se på den stribe billeder, vi bringer herunder.
https://imgix.seoghoer.dk/zayn-cig.jpg

(Foto: All Over Press)

https://imgix.seoghoer.dk/zayn-kniv.jpg

Zayn ude på terrassen med en kniv i hånden. (Foto: All Over Press)

På et af feriebillederne fra Miami er Zayn decideret ulækker. Her pudser han næse på en lidt alternativ måde ved at presse en finger mod det ene næsebor, mens han blæser en ordentlig klat snot ud af det andet.
https://imgix.seoghoer.dk/zayn-snot.jpg

Velbekomme! (Foto: All Over Press)

I november fejrede de toårs-dag. - To år med mit favorit-menneske skrev Hadid til et foto, hvor de to kyssede. Rygterne om deres romance begyndte at løbe i november 2015, da de forlod en fest i forbindelse med American Music Awards sammen. Men først i maj 2016 bekræftede de forholdet, da de kom sammen på den røde løber ved Met Gala. På trods af travle programmer og hver deres karriere fandt de tid til hinanden. - For første gang i vores liv, er vi begge i et forhold, hvor vi deler de samme interesser uden for arbejdslivet, og det er meget vigtigt. Vi laver mad og kunst sammen og er hinandens bedste venner. Vi føler, at vi kan tale om alt med hinanden, og at vi kan lære af hinanden, har Hadid tidligere sagt til ES Magazine. Og kærligheden var gengældt. - Hun er super intelligent. Jeg tror, det er derfor, det går så godt, sagde Malik om Gigi. Ifølge The Sun er det dog de to superstjerners pressede programmer, der er en medvirkende årsag til, at parret nu er gået fra hinanden. I september besøgte Gigi Hadid Magasin i København, og ved den lejlighed lovede hun SE og HØR's reporter at tage Zayn med til København ved et senere besøg. Du kan se en video fra Gigi Hadids besøg i København herunder:
GALLERI - Gigi Hadid fra teenager til voksen:

Gigi Hadid fra teenager til voksen

Sponsoreret indhold