Hollywood14. juli 2014

X Factor-dommer afslører hemmeligt ægteskab

Cheryl Cole har fundet lykken efter fejl med utro fodboldstjerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/7a4d250043404b9eb91d73c7c9ef1699.jpg
 Foto: All Over PressLÆS OGSÅ: Poptøs tilbage i X Factor

'Det er så yndigt at følges ad ...' kunne meget vel være sangerinden og X Factor-dommer Cheryl Coles yndlingssang, for hun har for anden gang i sit liv givet sit ja til ægteskabet.

LÆS OGSÅ: Cheryl Cole skilt fra utro ægtemand

Sidste mandag blev hun nemlig gift med franskmanden Jean-Bernard Fernandez-Versini, men det er først en uge efter, at hun deler nyheden med resten af verdenen.


På sin Facebook-profil og egen hjemmeside har Cheryl Cole nemlig lagt et billede op af en kæmpe glimtende diamantring med teksten:
- 'Jeg plejer normalt ikke at diskutere mit privatliv i medierne, men for at stoppe alle spekulationer vil jeg gerne dele denne glade nyhed med jer,' skriver hun og uddyber:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/44fb7dab724447748e9c2b282ed37e78.jpg


Her er den prangende ring, som Cheryl Cole fik ved brylluppet med sin franske ægtemand. (Foto: fra Cheryl Coles Facebookprofil)

LÆS OGSÅ: Cheryl Cole går i cølibat

- 'Jean-Bernard og jeg blev gift 7/7/14. Vi er meget lykkelige og spændte på at tilbringe livet sammen.'
Det er ikke første gang, at Cheryl Cole går op ad kirkegulvet. Tidligere var hun gift med fodboldspilleren Ashley Cole, som hun gennemgik en meget offentlig skilsmisse med efter hans gentagne utroskab.

LÆS OGSÅ: Dumpede manden på sms

Heldigvis for Cole er det ikke kun kærlighedsfronten, at hun har succes igen. Den tidligere Girls Aloud-sangerinde, som selv blev spottet i et talentshow, er tilbage som X Factor-dommer efter en meget offentlig fyring.
Ligesom med offentliggørelsen af sit nye ægteskab gennem de sociale medier blev det ligeledes offentliggjort gennem Twitter tilbage i marts i år, at hun er tilbage som X Factor-dommer.

Sponsoreret indhold