Cheryl Cole: Dumpede manden på sms

Cheryl Cole optrådte ved Brit Awards i sidste uge - nu har hun meddelt manden, at han godt kan skride

Cheryl Cole optrådte ved Brit Awards i sidste uge - nu har hun meddelt manden, at han godt kan skride

Foto: All Over

De engelske fodbold-spillere har det ikke nemt med at leve et stille og roligt familieliv. De når lige at finde den smukkeste pige og gifte sig, og så er de ude og vifte med ørerne, så selv Tiger Woods ville være misundelig.

Stjernen Ashley Cole har tidligere været på grissebassen, men nu er han endnu en gang blev taget med bukserne nede, kunne de engelske medier afsløre i lørdags.

Og nu har hans kone, den 26-årige popstjerne Cheryl Cole fået nok.

I sidste uge rejste hun til USA alene. Uden vielsesring på fingeren. Der havde verseret rygter om, at Ashley på ren Michael Bjørnsson-manér havde sendt særdeles kompromitterende nøgenbilleder af sig selv til flere forskellige kvinder. Det ville Cheryl ikke konfronteres med.

Utro med amerikansk pige

Men lørdag kunne The Sun så afsløre, at han havde haft en affære med en amerikansk pige. Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over for Cheryl

Hun skrev en sms til sin utro mand.

- Skrid ud af huset, det er slut, påstår The Sun kort og godt, at hun skrev.


Cheryl og Ashley Cole sammen, da de fejrede hendes fødseldag i juli (Foto: All Over)

Ashley og Cheryl Cole har været gift siden 2006. I 2008 var de også ved at skilles, da det blev afsløret, at han havde haft en affære med den 22-årige frisør Amiee Walton.

Ud over sin karriere som pop-stjerne, er Cheryl også kendt i England, fordi hun har været dommer i deres X Factor, som ses af omkring 15 mio. seere pr. afsnit.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close