Will Smith skal bære Muhammad Alis kiste

Will Smith skal bære Muhammad Alis kiste

Will Smith skal bære Muhammad Alis kiste

Foto: AOP

Da spillefilmen "Ali" blev vist på det hvide lærred for første gang i 2001, gav det seerne et specielt indblik i, hvordan den kendte bokser Muhammad Ali havde opbygget sin storslåede karriere. Flere af Hollywoods største stjerne medvirkede i filmen, og hovedrollen som Muhammad Ali var besat af Will Smith, der senere blev nomineret til en Oscar-statuette for sin præstation.

Nu afslører flere medier, at den 47-årige skuespiller, der fik sit gennembrud i fra "Rap Fyr i L.A.", ikke kun kommer til at hylde den tidligere verdensmester i sværvægt i "Ali"-filmen. Will Smith har nemlig en helt speciel rolle i Muhammad Alis begravelse, som finder sted 10. juni i boksestjernens hjemby Louisville i Kentucky.

Ifølge det amerikanske medie People Magazine skal "I Am Legend"-stjernen sammen med otte af Muhammad Alis venner og familiemedlemmer, heriblandt boksepartneren Lennox Lewis, bære kisten under begravelsen.

Efter medierne bragte den triste nyhed om, at den berømte bokser var gået bort, har flere kendisser begrædt hans død på de sociale medier. 47-årige Will Smith var også hurtig til at skrive en hyldest til afdøde Muhammad Ali på sin Facebook-profil.

- Du rystede verden. Min mentor og min ven. Du ændrede mit liv. Hvil i fred, skrev Will Smith på Facebook.

Når begravelsen slutter vil der efterfølgende blive afholdt en åben ceremoni for offentligheden, som vil finde sted på fastfood restauranten KFC.

Se Will Smith Facebook-hyldest her: 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close