Hollywood8. februar 2018

Alt for sjovt! Will Smith parodierer sønnen Jaden Smith

Jaden Smiths debutalbum "Syre" har ramt 100 mio. streaminger på Spotify, og det fejrede farmand Will Smith på en helt speciel måde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.6655331cu.jpg
 Foto: All Over Press

Will Smith, 49, har nydt stor succes som rapper, og hans 19-årige søn Jaden Smith følger i farmands fodspor.

Jaden Smith har netop ramt 100 mio. streaminger på Spotify med sit debutalbum "Syre", og Will Smith gav sin søn noget af et skulderklap på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under videoen.

I videoen parodierer Will Smith sin søn i hans seneste musicvideo til "Icon". Frame for frame ser man Will Smith rappe og tale i telefon, præcis som sønnen Jaden gør det i sin musikvideo.

Will Smith kan dog ikke lade være med at prikke lidt til sin søn og være pinlig far. I parodi-videoen ser vi blandt andet, at Will Smith har sokker i tøflerne, og på et tidspunkt taber han sine grillz ud af munden.

- J Diggy, jeg er stolt af dig, baby! 100 mio. streaminger! Tillykke, mand! 100 mio.! Tillykke! Jeg elsker dig, lyder det afslutningsvist fra Will Smith i hyldestvideoen.

Jaden Smith blev ret tidligt eksponeret på den røde løber, da han allerede tilbage i 2006 spillede sammen med sin far i ” The Persuit of Happyness”, og siden er det bare blevet til mere og mere tid i rampelyset.

Han spillede også sammen med sin far i ”After Earth”, som Will Smith selv stod bag i 2013, og så var han Karate Kid i den nye version sammen med Jackie Chan.

Jaden Smith rappede tilbage i 2010 sammen med Justin Bieber i sangen "Never Say Never".

Jaden Smiths debutalbum, der bærer hans mellemnavn "Syre", udkom i november 2017.

Se flere billeder af Jaden Smith i galleriet:

Jaden Smith fylder 18 år

Sponsoreret indhold