Jaden Smith løjet død

Jaden Smith blev i weekenden løjet død på nettet.

Jaden Smith blev i weekenden løjet død på nettet.

Foto: All Over Press)

Den 18-årige søn af Will Smith og Jada Pinkett fik i weekenden internettet til at koge over.

Men det var ikke fordi Jaden endnu en gang havde skrevet et mærkeligt tweet på Twitter eller havde lagt et skandaløst billede på Instagram. 

Nej, han blev simpelthen løjet død på internettet, det skriver Hollywoodlife.com

Ifølge det falske rygte, så skulle Jaden have begået selvmord. På samme måde som Angelina Jolie skulle have haft begået selvmord i sidste måned.

Flere af de ondsindede rygter kan også fortælle, at der er videoer på nettet af Jaden, der fortæller, at han vil begå selvmord. Men det passer altså ikke. 

Hjemmesiden The Inquisitr har kigget videre ind i det ondsindede rygte, og de kan rapportere, at Jaden Smith er i live. Det konkluderer de ud fra den aktivitet, der har været på hans sociale medier over de seneste dage. 

The Inquisitr skriver også, at det ser ud til, at flere af de dødsrygter, der florerer på internettet, kommer fra den samme hjemmeside, der forsøger at lokke personoplysninger ud brugerne.

Jaden Smith er ikke Hollywood-kendis, der bliver løjet død. Tidligere er Miley Cyrus, Charlie Sheen, Tom Hanks, Paris Hilton og Harrison Ford blevet løjet døde. 

Du kan se flere billeder af Jaden Smith i galleriet herunder

Jaden Smith fylder 18 år

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close