Will Smith og konen fejrer ikke bryllupsdagen sammen

Foto: MEGA

Det solide skuespillerpar Will Smith og Jada Pinkett Smith har gennem årene været meget åbne om, hvordan de får deres 21 år lange ægteskab til at forblive en succes.

Og til trods for, at det er så yndigt at følges ad, så har Jada Pinkett Smith altså åbnet op for en af de mere utraditionelle ting, det mangeårige forhold har medført. Der er nemlig ingen årlig fejring af ægteskabet. De tilbringer faktisk ikke en gang bryllupsdagen sammen - selvom den falder nytårs aften.

Det fortæller hun i en speciel nytårsudgave af hendes serie ”Red Table Talks” på Facebook, hvor hun deler fortællingerne med sin mor Adriana og parrets 18-årige datter Willow.

-Det er et livs partnerskab, så det er ikke så cementeret i den dag. Vi fejrer ikke rigtigt den dag mere, fordi forbindelsen i vores forhold er noget helt andet, fortæller Jada i interviewet og påpeger, at hendes kære husbond Will også har et helt andet syn på dagen end hende.

Artiklen fortsættes under billedet... 

Hele familien Smith samlet i 2016: Trey, Willow, Jaden, Jada og Will Smith

Det er altså også grunden til, at de er hver for sig den 31. December, hvor bryllupsdagen falder, og har gjort det siden de to gav hinanden deres ”Ja” i 1997.

-Som regel er Will på eventyr et eller andet sted i verden. Det er ikke til at vide, hvor han har tænkt sig at være. Og jeg kan godt lide at være indenfor. Jeg gider ikke være ude i verden. Nu har han friheden til at tage ud og have et eller andet eventyr, fortæller Jada, der mødte sin skuespillermand i sin tid til casting på ”Fresh Prince of Bel Air”, hvor hun dog ikke slv fik rollen.

Ikke et ægteskab

Det er til gengæld ikke fordi de to skuespillere, der sammen har børnene Jaden og Willow, ikke elsker hinanden. Ifølge dem selv er de mere end bare et ægteskab.

Sådan har det i hvert fald lydt fra begge parter i det forgangne år.

-Vi siger ikke, at vi er gift længere. Vi refererer til os selv som livspartnere. Der, hvor du når til et punkt, hvor du indser, at du er sammen med en i resten af dit liv, fortalte Will Smith i et interview med Entertainment Tonight.

Og fru Jada, stemmer i med nogenlunde samme udmelding i et afsnit af radioprogrammet ”Sway In The Morning”.

- Sådan her er det med Will og jeg. Vi er familie. Det kommer aldrig til at ændre sig. Det gør det bare ikke. Nogensinde. Tag alt det der ægteskab/forholds-lort ud, for ved dagens afslutning, så er Will og jeg familie.

Gennem årene har der også svirret rygter om at parret skulle skilles, hvilket gang på gang er blevet afkræftet af begge skuespillere, hvis forhold vist kan tåle lidt ad hvert.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close