Whitney Houstons datter er død

Datteren Bobbi Kristina var Whitneys et og alt. (Foto: All Over)

Datteren Bobbi Kristina var Whitneys et og alt. (Foto: All Over)

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Nu er hun i himmelen hos sin mor.

Bobbi Kristina Brown er død på et hospice i Atlanta, Georgia, hvor hun har været indlagt siden den 24. juni. Den blot 22-årige datter af pop-legenden Whitney Houston har ligget i koma siden den 31. januar, hvor hun blev fundet bevidstløs i et badekar i en forstad til Atlanta. 

- Nu har hun endelig fået ro, og hun er hos gud, udtaler den stærkt troende familie sent søndag i USA.

Og fred er måske den tilstand, allerbedst beskriver situationen. Siden februar har hun intetvidende været forsidestof i USA. Hendes kæreste Nick Gordon har været i politiets søgelys, da de fandt mystiske mærker på Bobbi Kristinas krop. Han er aldrig blevet arresteret, men familien Houston forbød ham at besøge hendes hospitalsstue.

Hendes far, Bobbi Brown, har også på mystisk vis udtalt sig om sin datter. Under en koncert i foråret løj han hende rask, og siden har han til Houstons familiens vrede brugt hendes sygdom i et nyt reality-show.

Den eneste, der ikke har råbt og skreget gennem det fem måneder lange koma, er hendes mor Whitney Houston. For hun døde som bekendt også i et badekar. Dog langt fra Atlanta - i Beverly Hills, Californien på samme tidspunkt i 2012.

Whitney blev 48 år. Og Bobbi Kristina 22. 

OPDATERES

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close