Whitneys datter - måske snart en drabssag

Bobbi Kristina var Whitneys øjesten. (Foto: All Over)

Bobbi Kristina var Whitneys øjesten. (Foto: All Over)

I sted i Fulton County, Georgia, sidder anklagemyndigheden lige nu klar. Klar til at trykke på "drabs-knappen", så snart Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina, tager sit allersidste åndedrag.

Således har sagen om den 22-årige datter af pop-legenden Whitney Houston taget en helt ny drejning. I går meddelte familien, at Bobbi Kristina var blevet overført til et hospice. Det sker efter, hun har været i koma siden den 30. januar, hvor hun blev fundet bevidstløs i et badekar i Atlanta-forstaden Georgia. Næsten på samme måde som hendes mor, Whitney Houston, Beverly Hills, Californien i vinteren 2012. Whitney døde som bekendt i badekarret.

- Vi vil se på sagen med langt større interesse, efter hendes tilstand er ændret, siger en talsmand fra anklagemyndigheden i Fulton County TMZ.

På almindelig dansk betyder det, at politiet ikke har haft samme efterforskningsmuligheder og ressourcer, mens Bobbi Kristina har ligget i koma. Det øjeblik hun dør, vil sagen teknisk set ændre sig til en drabssag - og det betyder, at en hovedmistænkt er i søgelyset.

Bobbi Kristinas kæreste Nick Gordon er politiets "person of interest" - altså en person som de meget gerne vil undersøge nærmere. Mange gætter på, at der ikke skal særlig meget til, før politiet i Georgia rent faktisk kan anholde Gordon. Siden februar har familien Houston - med Cissy Houston - Whitneys mor som et slags overhovede, nægtet Gordon adgang til Bobbi Kristina. 

De har tydeligvis ikke ment, at Nick har haft helt rent mel i posen. Allerede dengang kom det nemlig frem, at Bobbi Kristina havde mærker på kroppen, som tydede på, at en eller anden form for kamp var foregået, inden hun blev bevidstløs.

Torsdag eftermiddag besluttede familien at fjerne de slanger, der har holdt Bobbi Kristina i live siden den 30. januar.

Nu ved kun Gud, hvornår Bobbi Kristina er klar til hans rige, som den stærkt religiøse familie Houston udtrykker det.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close