Hollywood23. marts 2012

Whitney Houston: Døde med kokain i blodet

Sangstjernens officielle dødsårsag er nu kommet frem
Den store stjerne druknende med kokain i blodet
Den store stjerne druknende med kokain i blodet
 Foto: All Over

Kokain. Nervemedicin. Hash. Og meget andet.
Det var en dødelig cocktail, embedslægen i Los Angeles fandt i Whitney Houstons livløse krop.

Læs også: Whitney Houston: Eksklusiv mindevideo

Ifølge TMZ, der har fået fingrene i obduktionsrapporten, skriver embedslægen, at der er fundet spor af kokain i hendes blod.
- Det er meget sandsynligt, at Whitney fik et hjerteanfald, og at det gjorde, at hun druknede, siger en kilde tæt på efterforskningen.

Kokain er kendt for at kunne "stresse" hjertet så meget, at brugeren får et hjerteanfald af stoffet.
Og sangstjernen druknede altså, fordi hun lå i badekarret i sin suite på Beverly Hilton-hotellet, da hun fik hjerteanfaldet. Derfor hedder den officielle dødsårsag nu drukning.

Læs også: Whitney Houstons sidste timer

Nyhedsmedierne i USA undrer sig nu over, hvorfor politiet ikke fandt kokain på hotellet, da de ankom og finkæmmede hotelværelset.
Narkoen var dog ikke det eneste, der var i Whitneys misbrugte krop. Embedslægen i Los Angeles fandt også stoffet Xanax (nervemedicin), Flexeril (muskelafslapningsmedicin) samt Benadryl. Endvidere fandt man spor af marijuana.

Dermed tyder det på, at Whitney havde festet med kokain, havde taget Xanax som er kendt som et "anti-nedturs-stof", der tit bliver brugt sammen med kokain. Efterfølgende har hun røget lidt hash for at kunne slappe helt af.

Læs også: Whitney Houston: Død

Whitney Houston blev 48 år gammel.

Sponsoreret indhold