Hollywood18. september 2017

Kørte spritkørsel: Wayne Rooney mister kørekortet

Everton-stjernen Wayne Rooney er mandag blevet frakendt kørekortet i to år samt blevet idømt 100 timers samfundstjeneste, efter at han i slutningen af august måned blev anholdt og sigtet for spritkørsel efter en våd aften i byen. Det var under samme bytur, at fodboldstjernen blev anklaget for at være sin kone utro
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wayne.jpg
 (Foto: All Over)

En bytur i slutningen af august har kostet Everton-spilleren Wayne Rooney kørekortet samt 100 timers samfundstjeneste.

Den 31-årige fodboldstjerne modtog mandag straffen i Stockport Magistrates' Court, efter at han i slutningen af august blev stoppet af politiet med en promille tre gange over det tilladte.

Det skriver det britiske medie Mirror.

Fodboldstjernen havde festet på baren The Bubble Room i Alderley Edge 31. august – blandt andet sammen med sin tidligere Manchester United-kollega Phil Bardsley.

Og aftenen var ifølge flere kilder ikke gået stille for sig.

En kilde fortalte efterfølgende, at Wayne Rooney både drak og dansede på bordene, og han havde også kastet sig over flere Oasis-sange, før han valgte at sætte sig bag rattet med for meget alkohol i blodet.

Da Wayne Rooney blev anholdt i bilen, var han sammen med en mørkhåret kvinde.

Og den kvinde – en kvinde ved navn Laura Simpson – påstod efterfølgende, at Wayne Rooney – der er gift med gravide Coleen – kyssede hende og spurgte, om hendes ”bryster var ægte”.

- Han blev ved med at stirre på min top og spørge, hvilken størrelse jeg brugte, han sagde ”Er de ægte?” Vi kyssede, krammede og havde lidt harmløst sjov. Jeg er ikke én, der ødelægger ægteskaber, udtaler den mørkhårede kvinde ifølge det britiske medie The Mirror og hentyder til det ægteskab, som den britiske fodboldspiller har med Coleen Wayne.

Coleen Wayne venter lige nu parrets fjerde barn – og er formentlig ikke glad for de overskrifter om kysseri og spritdomm, som hendes ægtemand har trukket de seneste uger.

Dagen efter drukturen bekræftede politi i Cheshire, at Wayne Rooney blev anholdt og sigtet for sprigkørsel:

- En mand var anholdt kort efter klokken 02.00 i dag, fredag den 1. september, efter at betjente stoppede en sort VW Beetle på Altrincham Road, Wilmslow. Wayne Rooney, 31 år, fra Collar House Drive, Prestbury, er sidenhen blevet sigtet for at have kørt spirituskørsel, udtalte politiet.

Du kan se billeder af Wayne Rooneys kæreste i galleriet herunder:

Wayne Rooneys kæreste viser sin gravide mave frem på Mallorca i august 2017

null

Sponsoreret indhold