Hollywood 2. september 2017

Sigtet for spritkørsel: Nu anklages Wayne Rooney for utroskab

Everton-stjernen Wayne Rooney blev torsdag aften anholdt og sigtet for spirituskørsel, efter at han blev stoppet af politiet i Cheshire. I bilen sad en mørkhåret kvinde ved navn Laura Simpson, der nu påstår, at Wayne Rooney – der er gift med gravide Coleen – kyssede hende og spurgte, om hendes ”bryster var ægte”
Foto: All Over og Twitter

En bytur torsdag aften har sendt Everton-spilleren Wayne Rooney ud i noget af et stormvejr.

Først blev han anholdt og sigtet for at have kørt i alkoholpåvirket tilstand efter en fugtig aften på baren The Bubble Room i Alderley Edge.

Og nu er der dukket nye detaljer op, som ikke lige tegner det bedste billede af fodboldstjernen.

Da Wayne Rooney blev anholdt i sin bil, var han sammen med en mørkhåret kvinde.

Og den kvinde – en kvinde ved navn Laura Simpson – påstår nu, at Wayne Rooney – der er gift med gravide Coleen – kyssede hende og spurgte, om hendes ”bryster var ægte”.

Det skriver det britiske medie The Mirror.

Laura Simpson, der påstår, at hun blev kysset af Everton-spilleren. Foto: Laura Simpson/Twitter

- Han blev ved med at stirre på min top og spørge, hvilken størrelse jeg brugte, han sagde ”Er de ægte?” Vi kyssede, krammede og havde lidt harmløst sjov. Jeg er ikke én, der ødelægger ægteskaber, udtaler den mørkhårede kvinde ifølge det britiske medie The Mirror og hentyder til det ægteskab, som den britiske fodboldspiller har med Coleen Wayne.

Coleen Wayne venter lige nu parrets fjerde barn – og er formentlig ikke glad for de overskrifter om kysseri og spritkørsel, som hendes ægtemand har trukket de seneste dage.

Fredag bekræftede politiet i Cheshire, at Wayne Rooney blev anholdt, og at han nu er sigtet for spritkørsel.

- En mand var anholdt kort efter klokken 02.00 i dag, fredag den 1. september, efter at betjente stoppede en sort VW Beetle på Altrincham Road, Wilmslow. Wayne Rooney, 31 år, fra Collar House Drive, Prestbury, er sidenhen blevet sigtet for at have kørt spirituskørsel, udtaler politiet ifølge Metro.

Du kan se billeder af Wayne Rooneys gravide kone Coleen i galleriet herunder:

Wayne Rooneys kæreste viser sin gravide mave frem på Mallorca i august 2017

Sponsoreret indhold