"The Walking Dead" får ny premieredato

Foto: All Over

Der er godt nyt til fans af "The Walking Dead". 

Det har nemlig hele tiden heddet sig, at sæson otte af den populære zombie-serie skulle have premiere på amerikansk TV den 29. oktober i år. 

Men den dato er nu blevet ændret, det afslørede TV-kanalen AMC forleden i forbindelse med San Diego Comic Con. 

I stedet kan fans glæde sig til, at serien allerede får premiere en uge tidligere. Altså den 22. oktober. 

Selvom det kun er en lille fremrykning, så er det en nyhed, som flere fans allerede har taget ualmindeligt godt imod. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Indtil videre er der ikke sluppet meget ud om sæson otte, men en ting er dog sikkert. Der vil fortsat være krig mellem Rick og Negan, og det viser plakaten for sæson otte da også. Her ser man nemlig Negan og Rick, der står over for hinanden, mens nogle af seriens andre store karakterer står i baggrunden.

En anden ting der også er helt sikker i forhold til den nye sæson, er, at vi kommet til at se meget mere til Negans håndlanger Simon, skraldedronningen Jadis samt den unge pige Enid. Alle tre skuespillere, der spiller karaktererne, har nemlig fået fornyet deres kontrakter og er blevet forfremmet til hovedroller og ikke bare biroller, som de var i sæson syv. Det skriver hjemmesiden Den of Geek

Dødsfald på settet

"The Walking Dead" har netop været en del i medierne, da en stuntmand døde under optagelserne til den nye sæson

John Bernecker faldt ni meter ned under optagelserne og slog hovedet så slemt, at han senere afgik ved døden på et hospital i Atlanta. 

- Produktionen er sønderknust over det forfærdelige tab af John Bernecker. Johns arbejde for "The Walking Dead" og mange andre film og serier vil blive ved med at underholde publikum i generationer. Vi sender alle vores kondolencer, kærlighed og tanker til Johns venner og familie, skrev seriens hovedfatter Scott Gimple i en pressemeddelelse i sidste uge.

Dødsfaldet fik produktionen til at holde en kortere pause i optagelserne, men det har altså ikke påvirket premieredatoen i negativ retning.

Hver eneste sæson er der karakterer i "The Walking Dead", der brutalt bliver slået ihjel. Du kan se de syv værste dødsfald i galleriet herunder

De syv værste dødsfald i "The walking dead"

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close