Hollywood2. december 2014

Walker mindet

Hollywoodstjerner mindedes trafikdræbt kollega
Vin Diesel
Vin Diesel
 t.v.Som Brian O'Conner i "The Fast and the Furious"-filmene var han udødelig, når han satte sig bag rattet. I virkeligheden var det anderledes.

LÆS OGSÅ: Stjal fra den bil, hvor Paul Walker døde

Den 30. november 2013 blev den fartglade skuespiller Paul Walker nemlig dræbt, da hans røde Porsche hamrede ind i en lygtepæl. Og søndag - et år efter ulykken - brugte flere af Walkers kolleger de sociale medier til at mindes den afdøde superstjerne.

LÆS OGSÅ: Walker efterlader alt til datteren

- Efter et helt års sorg er jeg stadig helt mundlam, når jeg tænker over, at han er væk. Han var en del af så meget i mit liv. Han var en meget vigtig person for mig, da jeg skulle være far, og han var en del af min familie. Vi savner dig Pablo, skriver Walkers kollega og nære ven Vin Diesel på sin Facebook-profil.

Også Michelle Rodriguez, der ligesom Vin Diesel spillede sammen med den afdøde Hollywood-stjerne i "The Fast and the Furious"-serien, brugte søndagen på at huske tilbage på sin ven.

LÆS OGSÅ: Afdøde stjerner hyldet ved prisshow

- Jeg elsker dig Paul. Du er stadig i live i alle hjerterne hos os, der elsker dig. Jeg sender en masse kærlighed op til himlen, skriver skuespillerinden således på sin Twitter-profil.

Walker nåede at blive 40 år, inden det tragiske trafikuheld tog livet af ham.

Sponsoreret indhold