Hollywood 10. januar 2018

Wahlberg fik $1,5 mio. - Michelle Williams fik $1.000 – for samme film!

Ifølge et amerikansk ugeblad modtog Mark Wahlberg svimlende $1,5 millioner for at genindspille sine scener i den kommende dramathriller ”All The Money In The World”. Hans skuespilkollega, Michelle Williams, fik til sammenligning, hvad der svarede til 1 procent af Wahlbergs løn, nemlig blot $1.000
(Foto: All Over)

Om kort tid får dramathrilleren ”All The Money In The World” premiere herhjemme.

Filmen, der handler om et kidnappet rigmandsbarnebarn, har blandt andre Mark Wahlberg og Michelle Williams på rollelisten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Begge skuespillere måtte før nytår genindspille alle deres scener i Ridley Scott-filmen.

Men hvis de havde regnet med at score det samme i løn, må de tro om igen.

For der er i den grad forskel på lønposen, alt efter om man hedder Mark Wahlberg eller Michelle Williams.

Ifølge det amerikanske ugeblad USA Today, som har talt med flere kilder tæt på produktionen, høstede Mark Wahlberg svimlende $1,5 millioner, mens han kvindelige kollega måtte tage til takke med hvad der svarede til 1 procent af Wahlbergs løn.

Michelle Williams fik således kun $1.000 for at genindspille sine scener.

Mark Wahlberg og Michelle Williams i "All The Money In The World", der handler om den rige forretningsmand J. Paul Getty, hvis barnebarn blev bortført. En advokat (spillet af Wahlberg) forsøger at hjælpe moderen (spillet af Williams) med at få den rige morfar til at hoste op med pengene, så drengen bliver løsladt. Foto: All Over

Den kommende dramathriller skulle genindspilles, da det i efteråret kom frem, at en anden skuespiller på rollelisten – Kevin Spacey – var under anklage for at have begået seksuelle overgreb tilbage i 1980erne.

Af den grund valgte instruktør Ridley Scott at skrive Kevin Spacey ud af filmen, og i stedet overtog Christopher Plummer Spaceys rolle som J. Paul Getty, hvis barnebarn bliver kidnappet.

Ridley Scott har tidligere fortalt USA Today, at selve genindspilningen kostede $10 millioner ekstra, men tilføjede på samme tid, at alle skuespillerne havde tilbudt at genindspille deres roller uden ekstra løn. Nu viser det sig dog ifølge mediet, at Mark Wahlberg alligevel fik forhandlet en særdeles lukrativ aftale i hus, der sikrede ham $1,5 millioner.

Michelle Williams fik ikke samme aftale i hus, og blev ifølge USA Today slet ikke orienteret om, at der kunne laves en aftale. Derfor måtte hun altså nøjes med $1.000 for det ekstra arbejde.

USA Today har forsøgt at få en kommentar fra Mark Wahlberg, men uden held.

Sponsoreret indhold