Hollywood 23. maj 2016

Stor konkurrence: Vind billetter til Pharrell Williams

Supermusikeren Pharrell Williams kommer til Danmark. Du kan komme med
Foto: All Over Press

Der er store stjerner og så er der stjerner, der er så store at alle andre gladelig og tålmodigt stiller sig i kø i håb om, at få lidt magisk stjernestøv. Så stor en megastjerne er Pharrell Williams. Han er en af de nulevende musikere, der står bag allerflest nummer et hits, og senest har han fået hele verden til at synge med på ”Happy”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Onsdag den 6. juni går han på scenen i Tivoli – og du kan vinde billetter til et aflukket koncertområde på plænen, så du kan nyde strømmen af hits i rolige omgivelser. I samarbejde med Tivoli inviterer vi to heldige vindere ind i det aflukkede område.

Hvis du ikke vinder Pharrell Williams-billetterne er der heldigvis meget andet at komme efter i Tivoli. Andenpræmien er to billetter til Tivolirevyen Tamtam i glassalen + entré til den gamle have. Tredjepræmien kan du glæde familien med: Entre til Tivoli, turpas og billetter til den nye forlystelse Fatamorgana for fire personer.

For at deltage i konkurrencen skal du bare svare rigtigt på spørgsmålet herunder og udfylde felterne. Konkurrencen løber indtil fredag den 27. maj kl. 10

Sponsoreret indhold