Nyheder26. april 2016

Pharrell Williams på Plænen i Tivoli

Verdensstjernen Pharrell Williams gæster Tivoli og giver koncert 6. juli
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pharrell_williams.jpg
 Foto: All Over Press

I 2009 holdt Pharrell Williams en kæmpe hiphopfest med gruppen N.E.R.D i Tivoli. Nu er sangeren så klar til at vende tilbage til Plænen med en koncert 6. juli, denne gang som soloartist.

Den 43-årige hitmager, har senest haft singlen "Happy" højt placeret på de danske hitlister, og vil man være sikker på at opleve den sang live til juli, skal man på forhånd sikre sig mere end blot en almindelig indgangsbillet til Tivoli.

Tivoli afspærrer nemlig et særligt område foran scenen til koncerten med Pharrell Williams, som man kan købe en dyrere billet til på forhånd. En beslutning der er truffet som del af en strategi om flere eksklusive oplevelser for havens gæster.

- I dette tilfælde i form af en betalingskoncert på Plænen med Pharrell Williams, der er blandt vor tids største popsnedkere og en helt igennem forrygende livekunstner. 6. juli er der i Tivoli dømt ren hitparade, sommer og virtuos musikalitet, siger Nikolaj Koppel, underdirektør for kultur i Tivoli, i en skriftlig kommentar.

[node:aller-related-content]

Tivoli vil dog også fortsat være åben for almindelige gæster på koncertdagen, der vil kunne høre koncerten uden for det afspærrede område ved betaling af almindelig entrébillet.

Pharrell Williams har ud over sin solokarriere været den ene halvdel af producerteamet The Neptunes, der har været med til at skabe hits som Daft Punks "Get Lucky", Nellys "Hot in Herre" og Snoop Doggs "Drop It Like It's Hot".

Han har også vundet adskillige priser, deriblandt 11 Grammyer samt Billboards" udnævnelse til " Producer of the Decade" i 2010.

Sidst Pharrell Williams var i Danmark var sommeren 2015, hvor sangeren gæstede årets Roskilde Festival.

Billetsalget til koncerten i Tivoli starter 28. april klokken 10.00.

Sponsoreret indhold