Hollywood16. november 2015

Ville du betale 14.000 kroner for en selfie med Bieber?

Popdrengen ved godt, hvad han skal tage for sin VIP-pakker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin-bieber-afsloerer-jeg-var-ved-at-droppe-musikken.jpg
 All Over

Når Justin Bieber til foråret tager på verdensturné med sit nye album "Purpose", så ved han godt, hvad han skal tage for billetterne.

Og du kan godt begynde at spare sammen nu, hvis du har i tankerne, at du skal have fat i en af hans VIP-pakker.

"The Ultimate #Purpose Experience"-pakken, hvor man bl.a. får en selfie med Justin, koster nemlig små 2000 dollars, eller hvad der i dansk valuta svarer til små 14.000 kroner.

Så man skal altså til at spare sammen, hvis man har i sinde at smide penge efter en VIP-pakke.

Hvis du ikke fik set Justin nøgen tidligere på året, så tjek billederne i galleriet i bunden af artiklen.

For at være helt fair, så skal det dog siges, at "The Ultimate #Purpose Experience"-pakken indeholder mere end bare en selfie med popstjernen.

Købere af pakken vil også få den officielle tour-plakette, en merchandise-pakke, siddepladser tættest på scenen, et eksklusivt kig backstage og meget mere.

Hvis man ikke har tænkt at smide 14.000 gode danske kroner efter sit store idol, så kan jo altid tage den billigere pakke, der "kun" koster 995 dollars. Altså lige omkring 7000 kroner.

Men så får man altså ikke en selfie med popdrengen.

Behøver vi at sige, at Justins fans allerede er faret på de sociale medier, hvor de brokker sig over priserne på VIP-pakkerne?

Det bliver spændende at se, hvad en VIP-pakke kommer til at koste, når Justin formentlig lægger vejen forbi Europa i 2016, men hvis han holder niveauet, så er der nok et par danske Beliebers, der skal have mange penge op af lommen.

Tjek Bieber nøgen lige her i galleriet.

Justin Bieber nøgen i Bora Bora

Sponsoreret indhold