Hollywood9. november 2015

One Direction og Justin Biebers album lækket før tid

Hvis der er nogen, man skal undgå at ophidse, så er det dedikerede Beliebers og Directioners. De er rasende over, at deres idolers album er blevet lækket før tid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fans-raser-over-albumlaek.jpg
 Foto: All Over

Justin Bieber og One Direction udgiver begge nyt album på fredag den 13. november - bort set fra, at pladerne nu er blevet lækket før tid. Det skriver HollywoodLife.

I nogle butikker har personalet nemlig sat "Purpose" og "Made In The A.M." på hylderne allerede den 6. november, som altså er seks dage før udgivelsesdatoen - og det har gjort fans edderspændtrasende.

Beliebers og Directioners er vrede over, at deres idolers hårde arbejde er blevet tilgængeligt uden Justin Biebers og One Directions tilladelse, og deres fælles anke har resulteret i et sjældent samarbejde mellem de to fangrupper.

Kort efter de to album blev sat frem og solgt før tid, begyndte #NoPlayPurposeAndMITAM at trende på Twitter for at sprede ordet globalt.

PLEASE DON'T RUIN EVERYTHING BY BUYING THE ALBUMS BEFORE 13 NOVEMBER #NoPlayPURPOSEandMITAM pic.twitter.com/1kLryXArdK

— A.B (@AmineBou33) November 8, 2015

If you respect these boys, you won't buy those albums. #NoPlayPURPOSEandMITAM pic.twitter.com/l6Jme7C8kF

— Justin follows✨ (@Biebslaysrauhl) November 8, 2015

DONT BUY THE ALBUM. RESPECT THEM. #NoPlayPURPOSEandMITAM

— ,,janna. (@niallsgirlorfan) November 8, 2015

Frustrationen over lækket er ekstra stor, fordi "Purpose" er Justin Biebers første album i tre år, mens "Made In The A.M." er One Directions sidste album inden gruppens planlagte pause.

Ifølge Gossip Cop er det butikskæden Walmart, der er synderen. Walmart svarer ofte deres kunder på Twitter - om det så gælder udsolgte elpærer eller kunder, der har fået nye kæledyr - men shoppegiganten har endnu ikke svaret de mange fans.

Er du sur over lækket? Deltag i debatten på HLLWD.dk's Facebookside.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold