Hollywood21. juli 2011

Vilde anklager mod Britney Spears

Sexchikane, stofmisbrug og total mangel på personlig hygiejne – en tidligere bodyguard sagsøger nu sangstjernen for 50 millioner
https://imgix.seoghoer.dk/media/80b58aa25d8f4b4fa336b7d1ce98500a.jpg
 Foto: All Over

Fra februar 2010 til juli samme år var Fernando Flores, en tidligere politimand, bodyguard for Britney Spears. Han forlod jobbet i protest over forholdene og var allerede dengang fremme med anklager om sexchikane.

- Rutinen var altid den samme. Hun ringede mig op og forlangte, at jeg skulle stille i hendes soveværelse et kvarter senere. Når jeg kom derop var hun nøgen. På et tidspunkt lå hun nøgen på sengen, da jeg kom ind. Det var tydeligt at hun lå og onanerede, fortalte Flores dengang til flere medier.

Læs også: Britneys strand-lir

Nu sagsøger den tidligere ansatte så sangstjernen for intet mindre end 10 millioner dollar - over 50 millioner kroner - for den svie og smerte, det knap halve år som Britney Spears' bodyguard kostede ham.

- Baseret på hans erfaringer fra tiden som politibetjent, mener sagsøger, at Britney Spears ofte var påvirket af ulovlige receptpligtige og ikke-receptpligtige lægemidler så som Ritalin, Narcon og methamfetaminer, står der ifølge amerikansk presse i anklageskriftet.

Læs også: Justin taler ud om Britney

Måske forklarer stofmisbruget den opførsel, som Briney udviste, ifølge Flores. Han beskriver, hvordan hun kunne gå i flere dage uden at gå i bad eller børste tænder - ligesom hun klippede sit eget hår, så der kom store, bare pletter rundt omkring.

- Spears var generelt usoigneret, lyder det i dokumentet, hvor det også beskrives, hvordan superstjernen pillede næse og fes uden så meget som at undskylde for sin uhøflige opførsel.

Læs også: Har hun ikke en hårbøjle?

Derfor var det heller ikke svært for Flores at afvise Britney, når hun spankulerede nøgen omkring i huset og ofte bønfaldt ham om at have sex.

Sådan lyder i hvert fald Fernando Flores historie. Om retten - og offentligheden - så køber den, vil snart vise sig.

Sponsoreret indhold