Hollywood3. juni 2011

Justin Timberlake taler ud om Britney

Stjernen afslører, at han ikke har talt med sin eks i 9 år
Alt tegnede lyst og lykkeligt, da de 2 teenagestjerner dannede par. Men ifølge Timberlake var forholdet dømt til at mislykkes
Alt tegnede lyst og lykkeligt, da de 2 teenagestjerner dannede par. Men ifølge Timberlake var forholdet dømt til at mislykkes
 Foto: All Over

Det var ellers hedt imellem Britney Spears og Justin Timberlake, da de dannede par. Men siden de gik fra hinanden i 2002, har der ikke været meget varme imellem de 2 stjerner.

- Jeg ønsker det bedste for Britney, selv om vi ikke har talt sammen i 9-10 år.
Ifølge Justin Timberlake, som i det kommende nummer af Vanity Fair Magazine løfter sløret for deres ungdomsromance, var forholdet dømt til at mislykkes.

- Vi kunne bogstaveligt talt gøre, som vi ville. "Åh, lad os lige smutte til Bali", og så tog vi et fly til Bali. Vi var små børn med stort legetøj. Læg selv 2 og 2 sammen - det ville aldrig holde i længden, siger Timberlake.

Det er 9 år siden, at forholdet sluttede, og siden dengang har de ikke så meget som vekslet et ord.

- Vi kom fra det samme. Vi var opvokset i hver sin lille by, og vi lavede det samme. Men så blev vi voksne og så forandrer man sig. Jeg kan ikke tale for hende, men jeg selv er totalt anderledes end dengang. Vi var ikke normale. Der var intet normalt over vores liv. Vi brugte al vores tid på at være teenageidoler.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/38148a3513024c5fab53c42a7e6bec8a.jpg


Britney og Justin kendte hinanden helt fra de var børn. Her er de i Mickey Mouse Club, hvor de optrådte sammen i 1989 (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold