Hollywood 5. august 2017

Nyt afsnit af "Game of Thrones" er blevet lækket

Kan du ikke vente på, at det fjerde afsnit af den nye sæson "Game of Thrones" bliver vist, så kan du allerede nu finde det på nettet. Afsnittet er nemlig blevet lækket
Foto: All Over Press

Afsnit fire af den nye sæson af "Game of Thrones" er blevet lækket på internettet. 

Det er altså muligt for ivrige fans at se afsnittet, før det har premiere på HBO. 

Det skriver Entertainment Weekly

Ifølge mediet, så er lækket af det nye afsnit ikke en del af det store hackerangreb, som HBO blev udsat for i juli. Lækket er altså sket uafhængigt af angrebet, hvor manuskripter til "Game of Thrones" blandt andet blev lagt til frit skue på internettet. 

Det er en af HBO's samarbejdspartnere, der er skyld i lækagen. Den indiske TV-station Star India får nemlig tilsendt afsnittene inden de har officiel premiere, derfor er afsnittet også vandmærket, og det er derfor, at HBO kan konkludere, at det er Star India, der er skyld i miseren. 

- Vi tager det meget seriøst, og vi har med det samme sat gang i en undersøgelse hos vores leverandører for at finde årsagen til lækagen, skriver Star India i en pressemeddelelse

Indtil videre har der været sendt tre afsnit af "Game of Thrones" sæson syv. Og flere millioner fans verden over venter i spænding på at se, hvem der i sidste ende ender på jerntronen. 

Serien har også haft besøg af en del danske skuespillere igennem tiden. I syvende sæson har både Pilou Asbæk og Nikolaj Coster-Waldau fremtrædende roller i serien. 

Også sangeren Ed Sheeran har været forbi denne sæson af "Game of Thrones"

Ed Sheeran blev en del af den populære HBO-serie, fordi skuespillerinden Maisie Williams – som spiller rollen som Arya Stark – er stor fan af "Shape of You"-stjernen.

Sæson syv af "Game of Thrones" består af syv afsnit, så når det fjerde afsnit af serien officielt har haft premiere i morgen, er vi over halvvejs i sæsonen.

Du kan se, hvordan ALLE "Game of Thrones"-stjernerne ser ud i virkeligheden i galleriet herunder

Sådan ser "Game of Thrones"-stjernerne ud i virkeligheden

 

 

 

Sponsoreret indhold