Hollywood13. marts 2017

Stor mystik om datterens bog: Venter Jennifer tvillinger?

Violet Affleck render rundt med en bog, der handler om at være gravid med tvillinger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_7.08446121.jpg
 Foto: All Over

Nu giver det hele måske mening.

Onsdag kunne ugebladet People afsløre, at Jennifer Garner har afblæst skilsmissen fra Ben Affleck. Og kort efter spærrede alle amerikanske medier øjnene op, da fotografer fik et billede i kassen af Jennifer Garners datter, Violet, der går rundt med en bog, der handler om, hvordan man opdrager tvillinger:

https://imgix.seoghoer.dk/p_7.08445863.jpg

Zoom-billede af den bog Violet holder.

Til sommer er det to år siden, at Garner, 44, begærede skilsmisse fra Affleck, 44. Det skete, fordi Ben havde en affære med parrets unge barnepige, og fordi han har festede så meget, at han nedprioriterede familielivet. En gang glemte han at hente en af ungerne i skole. Noget der gjorde Jennifer rasende.

Men i sidste uge blev skilsmissedokumenterne endeligt smidt i papirkurven, og en kilde afslørede, at Jennifer ville give ægteskabet endnu en chance. Dagen efter blev hendes ældste datter, Violet, set med denne bog, der altså omhandler tvillinge-børneopdagelse "fra graviditet til forældreskab". Det satte for alvor gang i graviditetsryger. Kunne det tænkes, at Ben og Jen afblæser sklismissen, fordi hun venter sig.

Ben og Jen har i forvejen børnene Violet, 11, Seraphina, 8, og Samuel på 5 år.

Se flere billeder af parret her:

Ben Affleck Jennifer Garner 26092016

Sponsoreret indhold